banner392

Pamukova’nın kıymetini bilin.

Dünyanın en büyük şehri 40 milyonluk Tokyo’dan sonra 20 milyon nüfusa ulaşmış olan İstanbul maalesef trafik sorunlarını ile boğuşuyor. Pazar günü Galatasaray Fenerbahçe maçı sonrası Fatih Sultan Mehmet köprüsünde tıkanan trafiği gördükten sonra bizde o anları sizlerle paylaşmak istedik.

Pamukova’nın kıymetini bilin.
Avrupa dan Anadolu ya geçebilmek için gişeler önünde saatlerce bekleyen araçlarda beklemek ne kadar zevki olabilir onu bilmiyoruz. Bizim hissettiklerimiz ise pek iyi duygular değildi. Bir önce evimize (Pamukova’ya) gelebilmek ve araba gürültüsünden kurtulmak, sessiz bir yaşama ulaşmaktan başka bir duygu değildi.

Pazar günü merakla beklenen Galatasaray Fenerbahçe derbisi vardı. Hepimiz hala unutmadık. Önce maçın sonucu merak konusuydu. Maç 90 dakika sonunda Fenerbahçe’nin 2-1 galibiyeti ile sona erdi. Maçtan sonra evlerine dönmek için stattan ayrılan binlerce taraftar saat 23.00 suları hep birlikte Anadolu yönüne geçiş için yola çıktığında maalesef köprüler kilitlendi. Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçebilmek için adım adım hareket eden trafik 1 saat gibi bir zamanda açılabildi.

Bizde pamukovahaber.com olarak o anları sizlerle paylaşmak için o görüntüleri paylamak istedik.

İşte 22 nisan’ı 23 Nisan a bağlayan gecede İstanbul da trafik ve maçtan görüntüler.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2012, 23:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER