banner392

Emniyet müdürü Usta bilgisayarı olmayan öğrenciye bilgisayar hediye etti.

Pamukova İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta Polis Teşkilatının 167’nci yılı kutlamalarında kendisini ziyaret eden, Pamukova 75’nci Yıl İlköğretim 6. Sınıf öğrencisi Ceren Nur İzmir ve 4.Sınıf öğrencisi İrem İzmir ile sohbetleri sırasında hiç bilgisayarları olmadığını öğrenince onlara dün evlerine giderek sürpriz yaptı ve bilgisayar hediye etti.

Emniyet müdürü Usta bilgisayarı olmayan öğrenciye bilgisayar hediye etti.
Bilgisayar Sürpriz karşısında Ceren Nur ve İrem İzmir:
“Polis amcaların polis günü haftalarını kutlamak için emniyete gitmiştik. Orada emniyet müdürü amcamız Yüksel Usta ile sohbet ettik. Sohbet sırasında bilgisayarımız olmadığını söyledik. Babamızın durumu olmadığı için bilgisayar alamadığını da söylemiştik. Bugün de bir baktık ki emniyet müdürümüz elinde bir bilgisayarla bize geldi. Çok güzel bir sürpriz yaptı ve bize bilgisayar hediye etti. Artık bir bilgisayarımız oldu. Onlara çok teşekkür ediyoruz.” dediler.
 
İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta Ceren Nur ve İrem İzmir kardeşlerin Polis Teşkilatının 167’nci kuruluş yıl dönümünde sohbetleri esnasında söyledikleri “ Bizim hiç bilgisayarımız olamadı “ sözlerinin kendisini çok etkilediğini iki başarılı öğrenciye sürpriz yapmak istediklerini söyleyerek “ Onların bu mutluluğunu görmek bizlere yetiyor. Bilgisayarlarını güle güle kullansınlar ve daha da başarılı olmak için çok çalışsınlar” dedi.
 
Emniyet Müdürü Usta internet’e bağlanabilmeleri içinde personeline talimat vererek en kısa zamanda iki kız kardeşin internetten de yararlanmalarını istedi.
Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2012, 22:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER