banner392

Ya doğalgaz olsaydı!

Doğalgaza ne kadar yabancı olduğumuz ortada. Yenice mahallede bir evin yıkılması sırasında eve bağlanmış kutuya aldırış etmeden hafriyatı kutunun üzerine dökmenin doğru olmadığını uyarmak istiyoruz. Ya borularda gaz olsaydı!

Ya doğalgaz olsaydı!
Pamukova’ya yeni gelecek doğalgaz çalışmaları bitmek üzere. Birçok gevin girişlerine bağlanan doğalgaz kutuları mutlaka firmaya danışarak kapatılmalı, yada izinsiz hiçbir şekilde kutu bağlı olan yerlerde hafriyat yıkım işleri yapılmamalı. Temiz yakıt olan doğalgaz aynı zamanda bilinçsiz kullanım sonucu felaket getirebilir.
Pamukova’da doğalgazı yüklenici firması Akmercan Gega Gaz iç tesisat şefi İbrahim Azak vatandaşları uyardı.

Azak “Pamukova da yapımı devam eden doğal gaz çalışmaları sırasında yeraltına döşenen tesisat tan evlere bağlanan kutulara kadar tüm çalışlalar projelendirildi. Her an ana borulara gaz verebiliriz. Test denemesi yapabiliriz. Borularda meydana gelebilecek bir gaz kaçağı çevreye zarar verebilir. Mutlaka doğalgaz çalışmaları yapılmış bölgede yapılacak inşaat çalışması ve benzeri kazılar öncesi Akmercangegagaz şirketine gelinerek bilgi alınması ve yapılacak çalışmalara yakın yerde doğalgaz tesisatı olup olmadığının öğrenilmesi gerekiyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2012, 00:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER