banner392

Fevziye Spor Başkanı İbrahim Keskin oldu

Pamukova’nın köy takımlarının en başında gelen 1984 Yılında kurulmuş olan Fevziye Spor da yeniden toparlanıp eski günlerde olduğu gibi olmak için çalışmalara başladı.

Fevziye Spor Başkanı İbrahim Keskin oldu

Bir süredir durgun bir dönem yaşayan Fevziye Spor bugün yeni bir genel kurul yaparak yeni döneme başlangıç yaptı.

Pamukova Şahin Pastanesinde Genel Kurul yapan Fevziye köylülerinin ve ileri gelenlerinin katıldığı toplantıda Genel Kurul sonucunda İbrahim Keskin Fevziye Sporun başkanı seçildi.

Yönetim Kurullarına ise 1-Ercan Yılmaz, 2-A. Akın Mert, 3-Volkan Çakmak, 4-Erkan Er seçildiler.

YENİ SEÇİLEN BAŞKAN İBRAHİM KESKİN :

Fevziye Spor her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Bunu da hep birlikte başaracağız” dedi.

Toplantıya misafir olarak katılan İlçe Spor Müdürü Mehmet Atmaca ise Fevziye Spor a yeni denemde başarılar diledi.

Atmaca: “Fevziye Spora Spor tesisleri sözü de verdi.

Yeni Seçilen ve Fevziye Sporun Başkanı olan İbrahim Keskin

Şunları Söyledi:  

Sayın divan başkanım, Fevziye Sporumuzun değerli Genel kurulu üyeleri, muhtar adayları, buraya Fevziye Sporumuz izin toplanan değerli gençler ve köy halkı, sevgili misafirler ve basınımızın güzide temsilcileri hepiniz hoş geldiniz.

Fevziye Spor Kulübü Başkanı olarak sizlere hitap etmenin mutluluk ve gururunu yaşıyorum.

Öncelikle kulübümüzü bugünlere emek veren geçmiş dönem kulüp başkanlarımıza, yönetici ve spor arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.

“KULÜBÜMÜZÜ ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ BAŞARILI YAPACAĞIZ”  

“Şimdi ise yeni bir oluşumla, yeni bir yola çıkıyoruz. Kulübümüzü eski günlerde olduğu gibi başarıyla temsil etmek adından çokça ve gururla söz ettirmek, en yüksek başarı seviyesine taşımak için mücadele edeceğimizi belirtmek isterim. Bu mücadeleyi verirken vizyonumuz; dürüst şeffaf ilkeli, sportmence, başarı dolu odaklı ve sürdürülebilir olması vazgeçilmez şiarımızdır.

FEVZİYE SPOR YÖNETİCİLERİ ÇOŞKUYLA KARŞILANDILAR

Yaşadığımız çağda sportif başarı idari ve mali disiplinden ayrı düşünülmez. Önümüzdeki dönemde bizi ulaşmak istediğimiz noktaya götürecek yolu bu denklem belirleyecektir.

Yönümüz bellidir ve bunun için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Fevziye Sporumuzun şu dakikadan itibaren kaybedecek bir dakikası bile yoktur. İvedilikle kolları sıvayarak dört elle bu güzide kulübe sarılmalıyız.

Fevziye Spor Genel kurulu, Divan Kurulu, sporcuları, taraftarları ve Fevziye köyü halkıyla birbirinden ayrılmaz bir bütündür. Bu birlikteliği hep birlikte el ele vererek sağlayacağız.

Önümüzdeki süreçte tam iletişim kanallarımızı açarak camiamızın iç ve iletişimini güçlendireceğiz. Gelişen teknoloji ile birlikte iletişim maceramızı güncelleyeceğiz. Bunu yaparken de camiamızın tüm bileşenleri ile fikir alış-verişinde bulunabileceğimiz ortamlar oluşturacağız.

Fevziye Sporumuzun: Birlikte üzülüp, birlikte sevinmesini ilenlerin takımıdır, bir his takımıdır. Bir sevdadır.

Fevziye Sporumuzu futbolda istenen noktaya taşıyabilmek için etkin bir planlamaya ihtiyaç duyduk ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz. Ben ve yönetici arkadaşlarım bu fırsata sahip olduğumuz için gururluyuz. Görevimizin zor, yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Altını çizerek söylüyorum. Fevziye Spora hizmette geçen her gün bir onurdur. Gururdur.

Fevziye Spor her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Bunu da hep birlikte başaracağız” dedi.

Genel Kuruldan sonra Köye birlikte giden başkan ve yönetimi havai fişeklerle karşılandılar.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 01:35

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER