banner392

Akhisar Anadolu Lisesi öğrencileri satranç Turnuvasında 2. Oldular.

20-21 Şubat 2024 tarihlerinde Sakarya’da düzenlenen Liseler Arası Satranç İl Birinciliği müsabakalarında Pamukova Anadolu Lisesi Öğrencileri Başarılı oyunları ile 2. Oldular.

Akhisar Anadolu Lisesi öğrencileri satranç Turnuvasında 2. Oldular.

Birçok nitelikli lise ile özel koleji geride bırakan Pamukova Akhisar Anadolu Lisesi öğrencileri, dikkat çeken bir başarı elde etti. Rekabetin yoğun olduğu bu turnuvada Akhisar Anadolu Lisesi öğrencileri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sami Doru antrenörlüğünde disiplinli çalışması ve stratejik zekalarıyla ön plana çıktı.

Akhisar Anadolu Lisesi satranç takımları, 9 kız ve 27 erkek takımının katıldığı müsabakalarda, kız ve erkek takımları kategorilerinde ikincilik dereceleri elde ederek kürsüye çıkmayı başardı. Bu başarının mimarı ve satranç eğitmeni Sami Doru elde edilen başarıyla ilgili, “Bu başarı, öğrencilerimizin disiplinli çalışmalarının yanı sıra stratejik zekalarının bir ürünüdür. Okul yöneticileri ve öğretmenleri bu başarının arkasındaki emek ve kararlılıktan gurur duyarken, satranç tutkunları ve spor severlerin bir araya gelmesini sağlayan bu etkinliğin başarılı bir şekilde sonuçlanmasından, okulumuz ve öğrencilerimiz adına memnuniyet duyuyoruz “dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER