banner392

Pamukovalı Kickbokscular Avrupa yolcusu

28 İlden 334 sporcunun katıldığı Kayseri de Türkiye Yıldızlar, Genç ve Büyük bayanlar boks Şampiyonasında 64 kg’da Hatice Salih 1. Olurken, 57 kg’da Mihriban Burçin 2. ci, ayni kiloda Reyhan Er de 2. Oldu.

Pamukovalı Kickbokscular Avrupa yolcusu
Seçmelere katılan Pamukovalı boksçular Avrupa Şampiyonasına ve Milli Takıma katılmaya hak kazandılar.
Pamukova Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitilen boksçuların hocaları Naci ve Nebi İhtiyar Sporculara Belediye Başkanı Cevat Keser in gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.
Naci ve Nebi İhtiyar:
“Belediye başkanımız Cevat Keser’in gösterdiği destekten dolayı İkizler Kickboks Kulübü olarak Teşekkür ediyoruz. Pamukova Halk Eğitim müdürümüz Aziz Demir ve Halk Eğitim Müdür yardımcısı Yılmaz Arslan’a vermiş oldukları destek ten dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.
“İlklere imza atmaya devam edeceğiz”
Kayseri de yapılan elemelerde 3 sporcumuzda Milli Takıma seçilmeyi başarmışlardır. Şu andan itibaren Avrupa da Türk Bayrağımızı en iyi şekilde ve Pamukova’nın adını da dünya ya ve Avrupa da Milli Takıma girmiş sporcularımızla duyurucağız” dediler.
Naci ve Nebi ihtiyar desteğin devam ettiği sürece Pamukovalı sporcularla olimpiyatlara da gidebileceklerini söylediler.
Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2012, 01:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
emel atay
emel atay - 12 yıl Önce

spor toplumun tamamını etkileyen sosyal bir aktivitedir.sporcu kızlarımızı kutlar başarılar dilerim.Şansları bol yolları açık olsun.

GAZZELİ
GAZZELİ - 12 yıl Önce

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI TEMENNİ EDERİM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. PAMUKOVA OLARAK BU KARDEŞLERİMİZE DESTEK VERMELİYİZ.

Pamukovalı
Pamukovalı - 12 yıl Önce

Pamukovalı olarak,sakaryalı olarak en önemlisi türk olarak gurur duyulacak bir durum.Mevlam yar ve yardımcınız olur inşallah...

SIRADAKİ HABER