banner392

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü değişti.

İl Müdürü Murat Yazacı Düzce Milli Eğitim Müdürlüğüne atanırken, yerine Trabzon Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı atandı.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü değişti.
Milli Eğitim Bakanlığı yayınladığı kararname ile İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı Düzce Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Trabzon Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı atandı. Sandıkçı 9 yıldır Trabzon da başarılı çalışmalara imza attı. Sandıkçı evli ve bir çocuk babası.
SELİM YAVUZ SANDIKÇI KİMDİR?
Trabzon İli Of İlçesi Bölümlü Kasabasında 02.09.1960 tarihinde doğdu. İlkokulu Bölümlü İlkokulunda okudu. 1969-70 eğitim-öğretim yılında mezun oldu. -73 eğitim-öğretim yılında ortaokuldan mezun oldu. Girdiği sınavlardan sonra parasız yatılı olarak Çorum Öğretmen Lisesine kayıt oldu. 1975-76 eğitim-öğretim yılında mezun oldu. 1976 yılında Fatih Eğitim Enstitüsü Matematik bölümüne girdi ve 1979 yılında mezun oldu.
Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2012, 20:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
bekir cesur
bekir cesur - 12 yıl Önce

sayın hocam yeni tayin yerinde sağlık huzur ve başarılarınızın devamını diliyorum.Allah yolunuzu açık etsin.selam ve saygılar.

kerimer54@gmail.com
kerimer54@gmail.com - 12 yıl Önce

Atamalar özellikle Trabzon doğumlu müdürlerin atanması normal mi sizce ...Bu gidişle nüfüs cüzdanlarımıza TRABZON yazdıracam.

SIRADAKİ HABER