banner392

Pamukovalı okulların masa tenisi başarısı

İl Gençlik Spor müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası masa tanesi müsabakalarında Elbirlik İlköğretim okulu il üçüncüsü olurken, İmamhatip Lisesi Genç erkeklerde il üçüncüsü oldu. Anadolu Lisesi ve Fatmahanım İlköğretim Okulları basit hatalarla kaybettiler.

Pamukovalı okulların masa tenisi başarısı

Elbirlik İlköğretim Okulundan Beyzanur Çoban, Şeyma Demir, Esra Kaba, Berna Seven okullarını başarı ile temsil edip il üçüncüsü oldular.

Pamukova İmamhatip Lisesi genç erkeklerde Yunus Emre Sarı, Onur İhtiyar, İrfan Gereksar, Serdar Akın il üçüncüsü oldular.

Müsabakalara katılan Pamukova Anadolu Lisesi ile Fatmahanım İlköğretim Okulu öğrencileri basit hatalarla dereceleri rakiplere kaptırdılar.

Takım Koçu Elbirlik İlköğretim Okulu öğretmeni Engin Uysal; Bir dahaki yıl hedeflerinin dört kupa ve Türkiye şampiyonasına gitmek olduğunu söyledi.

Uysal: “Pamukova da dereceye giren tek branş masa tenisi olduğunu biliyorum. Sabır ve emek gerektiğini de biliyorum. Çocukların masa tenisi konusunda çalıştırılmaları gerekiyor. Bu konuda Pamukova da Foto Yakup (Yakup Budak) abimiz masa tenisi çalışmalarımızda bizleri destekliyor ve elinden geleni yapıyor. Onun için kendilerinde teşekkür ediyorum” dedi.

Takım koçu Engin Uysal Amaçlarının Pamukova da her okulda bir masa tenisi takımı çıkarmak olduğunu, bunu da ileriki yıllarda başaracaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, 21:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cengiz KÖSE
Cengiz KÖSE - 12 yıl Önce

Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ederim.

Emirhan ORUÇ
Emirhan ORUÇ - 12 yıl Önce

Tebrikler hocam . Başarılarınızın devamını dilerim ..

elbirlikliyiz
elbirlikliyiz - 12 yıl Önce

pamukovada bu tür güzel başarıların sergilenmesine büyük önem gösteren ELBİRLİK İ.Ö.O.NA başarılarının devam etmesine ve bir dahaki maçta il 1.si olma dileğiyle ...BAŞRILAR ....

süper
süper - 12 yıl Önce

elbirlik i.ö.o. ve başarısı sıradışı onları en içten kutluyorum beyzanur çoban esra kaba şeyma demir berna seven arkadaşlarımı tebrik edip başarılarının devamını diliyorum en büyük elbirlik

yakup h.
yakup h. - 12 yıl Önce

çalışma ortamı ve destek olursa masa tenisinde birincilik ler kazanılır.

ahmet d.
ahmet d. - 12 yıl Önce

pamukovada masa tenisi ve futbol turnuvaları yapılmasını istiyoruz.

engin uysal
engin uysal - 12 yıl Önce

Faruk Hocam teşekkür ederim inşallah seninle beraber nice birnciliklere imza atarız.BU ÜLKENİN HEYECANINI KAYBETMEYEN MÜDÜRLERE ÇOK İHTİTACI VAR.

erkan doğan
erkan doğan - 12 yıl Önce

değerli öğretmen arkadaşım seni ve öğrencilerini tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.


SIRADAKİ HABER