banner392

Kardeşim! Mekanın Cennet Olsun.

51 yaşında evli ve bir kızı olan Kardeşim Bahattin Yavuz’u Salı günü gece yarısı tedavi gördüğü Kocaeli Araştırma Hastanesinde (Hematoloji Bölümünde) kaybettik.

Kardeşim! Mekanın Cennet Olsun.
Pamukova Belediyesinde çalışırken emekliliğine 6 ay kala eski belediye başkanının seçilip koltuğa oturmasından sonra işinden çıkarması üzerine ayrılan bir daha belediye ye uğramaya  tenezzül bile etmeden kendi işinde alın teri ile çalışıp emekli olan kardeşimi kaybettik.
Çarşamba günü Elperek Camiinde öğle namazından sonra kılınan Cenaze namazı sonrası yukarı mezarlığına defnedilen kardeşim Bahattin’i  sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. Kalabalık bir cenaze töreni sonrasında ebedi istirahat edebileceği kabrine bıraktığımız sevgili kardeşim sen rahat uyu. Mekanın cennet olsun.
Öğretmen Cemal Sağlam’ın kayınbiraderi, Telekomdan emekli (rahmetli) Şükrü Yener in kayınbiraderi, işadamı Nayim Yener in dayısı, öğretmen Mustafa Sağlam ve Emre Sağlam’ın dayısı Bahattin Yavuz Temmuz ayında teşhis için gittiği Araştırma hastanesinde lösemi teşhisi konmuştu. Yapılan tedaviler sonucu verilen kemoterapiler den sonra tam kurtuldu derken Bu defa son 5 saat içinde Akut Böbrek yetmezliği sonucu kaybetiğimiz sevgili kardeşim tüm aileyi ve sevenlerini yasa boğdu.

Kardeşim sen rahat uyu, memleket şu günlerde kanser illeti ile pençeleşiyor.  Pamukova’da bile ölenlerin çoğunun kanserken; Hiç kimseden ses çıkmazken, memlekette gedolu ürünler tüketiyoruz. Memleketin her köşesi baz istasyonları ile dolu, memlekette doğal gıda diye bir şey kalmadı. Mazot yerine arabalar artık yanık yağ ile çalışıyor. Köylerde bile artık tarlalara buğday yerine baz istasyon dikiyorlar. Ağaçlar bile kuruyor.
Kardeşim sen rahat uyu. Mekanın cennet olsun.

Mehmet Yavuz
Pamukovahaber.com
Kurucu ve yönetmen 

 
Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2012, 01:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
selim doğan
selim doğan - 12 yıl Önce

allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun yavuz ailesinin başı sağolsun

selahattin Çırak
selahattin Çırak - 12 yıl Önce

TÜM YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLER MEKANİ CENNET OLSUN
NE YAZIKKİ ÜLKEMİZDE İNSAN DEĞERSİZ BİR VARLIK

BARIŞ ŞEN
BARIŞ ŞEN - 12 yıl Önce

hocam başınız sağolsun..bahattin abi mekanın cennet olsun..

Ali ÇAKMAK
Ali ÇAKMAK - 12 yıl Önce

Hocam sizin ve tüm ailenizin başı sağolsun, mekanı cennet olsun.

e atay
e atay - 12 yıl Önce

değerli okul arkadaşım allah sabır versin.Bu meret hastalık sizinde canınızı yaktı.son görüştüğümüzde bayağı umutluydun.ben ençok 'hayat devam ediyor ' sözüne kızıyorum.Ediyor ediyorda hep bir yanı noksan oluyor.Allah kalanlara sabır versin,kardeşinide nur gölünde yatırsın.

ersiner54@hotmail.com
ersiner54@hotmail.com - 12 yıl Önce

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun Hocam.

GAZZELİ
GAZZELİ - 12 yıl Önce

ÇOK DEĞERLİ MESAİ ARKADAŞIM GÜLER YÜZLÜ İNSAN ÇOK EKMEĞİNİ YEDİĞİMİZ KARDEŞİME VE KIYMETLI MEHMET HOCAMA VE AİLESİNE ALLAHTAN SABIRLAR TEMENNİ EDER ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN.

YASİN SARGIN
YASİN SARGIN - 12 yıl Önce

HOCAM BAŞIN SAĞOLSUN ALLAH KALANLARA UZUN ÖMÜRLER VERSİN..


SIRADAKİ HABER