banner392

Haydi Pamukova

Pamukova’lı olan Eczacı Melek Gürevin bugün Sakarya CHP İl Merkezinde Milletvekili adaylığını açıklayacak. Pamukova’dan partili ve katılmak isteyenlere parti binası önünden saat 11.00 araç kaldırılacak.

Haydi Pamukova
Parti binasında CHP’li adaylarla birlikte basın açıklamaları yapılacağı belirtildi. Saat 13.00 da yapılacak basın açıklamasına yerel basın da davet edildi.

Pamukova da 40 yıldan beri Milletvekili seçilemedi. 12 Haziran 2011 yapılacak genel seçimlere adaylık başvuruları yapıldığı şu günlerde AKP temayül yoklamalarında AKP’den aday adayı olan Pamukovalı Adnan Çelik’in Az oy alması ve Geyve, Pamukova, Taraklı üçgeninde Geyve’li Ekrem Yüce’nin temayül yoklamalarında ikinci sırada tercih edilmesinden sonra ümitler CHP adayı olacak Melek Gürevin’e çevrilmiş durumda.

Pamukova yıllardır Milletvekili çıkaramamanın sıkıntısını çekiyor. Pamukova da birçok kurumun Geyve ye taşınması parlamentoda temsili vekilin olmaması sık sık şikayete konu oluyor. Melek Gürevin’in CHP adaylının getireceği hava merak ediliyor.
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2011, 01:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ayşe ERDİL
Ayşe ERDİL - 13 yıl Önce

Melek Ablamızın,adaylığı Pamukova için bir onurdur.Hayırlı Olsun.

SIRADAKİ HABER