banner392

Taşdeviren İlçe ziyaretlerine devam ediyor

MHP Milletvekili Aday Adayı Gökhan Taşdeviren Hendek ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Taşdeviren İlçe  ziyaretlerine devam ediyor
İlçe Başkanı Levent Bülbül’ün yanı sıra çok sayıda ilçe yöneticisiyle beraber teşkilatın duayeni 80’li yaşlara ermiş olan Orhan Bostancı’da sohbet toplantısına katıldı.
 
İlçe Başkanı Bülbül’ün açılış takdimiyle söz alan Taşdeviren eski bir Türk atasözü olan “Ulugnu ulugnan kut bolur” yani “Yaşlılarına saygı duyan kişi mubarek olur” sözüyle Orhan Amca (Bostancı) ve tüm parti büyüklerine saygı ve hürmet ifadelerini sundu.
 
Aziz Türk Milleti’nin MHP ile ilgili olarak Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Dil, Tek Millet konularında ve yine Aziz Türk Milleti’nin tezahürü olarak İslam dininin sancaktarlığına devam etmesiyle ilgili bir soru işareti bulunmadığında dikkat çeken Taşdeviren “Aynı MHP ekonomik, sosyal ve kültürel çözümleriyle, projeleriyle de vatandaşlarımızdan teveccüh görmektedir” dedi.
 
Yaşlıların, ana ve babaların dualarını isteyen Taşdeviren tüm dava arkadaşlarından Milliyetçi Hareket, teşkilatlar, dava büyükleri ve seçimler için dua istedi. Güzel dilek ve temennilerle yolcu edilen Taşdeviren beraberindekilerle birlikte başak bri program için Hendek Teşkilat’ndan ayrıldı.


Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2011, 00:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER