banner392

Adnan Çelik Esnaf Odasını ziyaret etti.

Ak Parti den Milletvekili adayı olan Adnan Çelik ziyaretlerine devam ediyor. Çelik Pamukova Esnaf Sanatkarlar Odasını da ziyaret etti. Oda başkanı Sabri Günay Adnan Çelik e oda hakkında bilgiler verdi.

Adnan Çelik Esnaf Odasını ziyaret etti.
Ziyarette kendisinin Ak Partiden Sakarya Milletvekili adayı olduğunu söyleyen Adnan Çelik seçildiği taktirde yapacakları çalışmalar konusunda bilgiler verdi.

“Pamukova için yapılması gerekenler var. Eğer seçilirsem parlamentoda önemli projelerin gerçekleştirilmesinde çalışmalar yapacağım” dedi.

Oda başkanı Sabri Günay ise Çelik'in aday olmasından dolayı kutladı ve başarı diledi. Günay Pamukova Esnaf Sanatkarlar Odasının 700 dolayında üyesi ile Pamukovanın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

“Esnaf Odaları önemli hizmetler yapıyorlar, Oda olarak bizde üyelerimizin haklarını korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Pamukova’nın gelişmesinde ve ekonomik olarak kalkınmasında odamız üyelerinin önemli katkıları var. Pamukova dan seçilecek milletvekillerimizin bizim sorunlarımızı anlaması daha da kolay olacaktır” dedi.
Sıcak bir ortamda geçen ziyaret ten sonra Adnan Çelik odadan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2011, 01:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gerçek   Pamukovalı
Gerçek Pamukovalı - 13 yıl Önce

Şunu söylemek istiyorum,ben adnan ağbimizi İstanbul büyük şehir belediyesindeki yapmış oldugu icratlardan tanırım .Partisi hangisi olursa olsun,kendisi son derece disiplinli işini seven bir zattır,ha şunu söyleyenler olacaktır pamukovada kime ne hayrı olmuş diyebilirler.Bende şunu söylerim onu ancak bilen bilir .Dürüst ve son derece hayırsever bir kişiliğe sahip olan bu ağbimize yeni giriştiği bu yolda başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER