banner392

Dernekleri bilgilendirme toplantısı yapıldı

Pamukova Kaymakamlık toplantı salonunda Pamukova daki mevcut Derneklerin Başkanları ve yöneticilerinin katıldığı ve Sakarya Dernekler İl Müdürlüğünce sunumu yapılan bir seminer verildi.

Dernekleri bilgilendirme toplantısı yapıldı
Semineri Dernekler İl Müdürü İsmail Gök, Şube Müdürü Faruk Aygün ve Uzman memur Gönül Zorgör verdi.  

2011 yılında son değişiklikler ile birlikte Genel kurul zamanlarının takip edilmesi, Genel kurul sonuç bildirimlerinin eksiksiz doldurulması, dernekte bulundurulması zorunlu defterler ve bunların tasdiklerini, ya noterce ya da ücretsiz  olarak da İl dernekler müdürlüğünde yaptırılması.

Yardım toplama şekilleri ve gerekli belgeler,

Genel Kurulda  bağlı bulunan üst federasyonlarda oy kullanacak delegelerin tespitlerinin mutlaka yapılması, derneklerin her yıl nisan ayına kadar vermesi gereken beyannamelerin

17 sayfalık matbu evrakların tamamı, var yada yok şeklinde doldurularak teslimi, Genel kuruldan sonra mutlaka yetki belgelerinin çıkartılması, kesinlikle yardım toplamak için izinsiz haller dışında ilçe dışı ve içi elde bağış makbuzları dolaşılmaması gibi bir çok konularda bilgi paylaşımı yapıldı.


Soru cevap şeklinde  tamamlan seminerden tüm dernek Başkanları  memnuniyetlerini bildirdiler. Toplantıdan sonra Pamukova da kurulu bulunan 49 dernek yöneticisi birlikte fotoğraf çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2011, 02:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER