banner392

Fatmahınım İlk Öğretim Okulu Masa tenisinde Sakarya 4. sü oldu

Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Masa tenisi Küçük Erkekler Sakarya İl seçmelerinde 24 takımın katıldığı turnuvada Fatmahınım İlk Öğretim Okulu il dördüncüsü oldu.

Fatmahınım İlk Öğretim Okulu Masa tenisinde Sakarya 4. sü oldu
Sakarya da 26-27 Mart 2011 tarihlerinde yapılan seçmelerde büyük başarı kazanan öğrenciler yapılan maçlarda göz doldurdular.
 
Derece yapan masa tenisi takımına okul tarafından da madalya verildi.

Takım koçu: Zekeriya keskin, oyuncular ise M. Koray Balaban (6-A), İbrahim Dönmez (5-A), M. Faruk Keskin (4-A), C. Fatih Oğur (6-A)
Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2011, 03:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
şahin tok
şahin tok - 13 yıl Önce

bende fatmahanım i.ö. okulu mezunlarından biriym. O okulun nasıl bir aile ortamıyla yürütüldüğünü çok iyi biliyorum. Fakat her nedense bir kaç öğretmenim dışında (ki onlarda yavaş yavaş kopuyormuş) her sene muhakkak 3-4 öğretmenimiz değişiyordu. Madem bu kadar aile ve birlik vardı da niçin sürekli hocalar değişiyordu ve mezun olduktan sanra duyduklarım ise daha vasat tı hocalar birbirlerine küsmüşler bu okulda en son olacak şeyler olmuş anlayacağınız bunların sebepleri ne? hani burası tam bir aile yuvasıydı..?

risk
risk - 13 yıl Önce

sayın memur bey bilinçli veya bilinçsiz yarama tuz bastınız.Elbirlik olarak bizde turnuvaya katıldık.Tek rakibimiz 1. olan Ada Bilim kolejiydi.erken turlarda karşılaşmamak için benim hatam yüzünden grup ikincisi olayım derken üçünçü olup elendik averajı yanlış hesaplamışım.benim yapmamam gereken bir hataydı.ama benimiçin il ikincisi olmanın hiç anlamı yok .ben bunları yaşadım.ÇOCUKLAR İÇİN ÖNEMLİ AMA BÜYÜK DÜŞÜNMEYİ HER ZAMAN SEVERİM BUNUDA EN İYİ ESKİ MÜDÜRÜM BİLİR. Bundan sonra zekeriya bey ide il 4.lüğü tatmin etmeyecektir.o da zirve için çalışacaktır.Fatih Terimde en kritik maçta dünya kupası elemelerinde risk alıp batuhan ı oynattı.Dünya kıpasına gidemedik.ben seneye yine zirveye oynayacağım.hiç bir zaman ikinciliği düşünmedim.Çünkü ceşmenin suyu akmaya devam ediyor.

muhammet balaban
muhammet balaban - 13 yıl Önce

Fatmahanım okulunun başarısı artar demeyi bende çok isterdim, ama Ramazan, Engin, şimdide Ali gidiyor. Kaldı matematikciyle sosyalci sen kalk başarı artacak de. Okulun sitesinde sınav sonuçları var 7-A ile 7-B sınıfının notlarını karşılaştırın türkçe netlerine bakın aradaki fark uçurum. Bu sınıfın başarısında birinci kademedeki öğretmenlerinin büyük etkisi var tabiki, acaba türkçe öğretmenlerinin farklı olmasının etkisi yokmu. Başarı da aile, çocuk, okulun fiziki yapısı, idare çok önemlidir, ama başarılı ÖĞRETMEN hepsinden önemlidir. İdarenin başarılı öğretmenine sahip çıkmasıda idarenin başarısını gösterir. İNŞALLAH OKULUMUZUN BAŞARISI ARTAR bunun için veli olarak üzerimize düşeni yapmak zorundayız

engin uysal
engin uysal - 13 yıl Önce

Haklısınız sayın velim bende Fatmahanım ilköğretim Okulu nda çalıştım o kurum kültürünü iyi bilirim.Kurum kültürü sayesinde kros sporunda, masa tenisinde bursluluk sınavlarında, ışımaya matematik yarışmasında ,yıl sonu eğlencelerini düzenlemede arkadaşlarımdan aldığım enerji ile zirve yaptım.Bunları tek başına yaptım diyemezsiniz.Ayrıca cocuklardaki kaybolmayan Anadolu kültürünü yeni okulumda arıyorum.Zirveye ulaşırken almanız gereken riskler vardır.Zirveye BİLİNÇLİ çıkmak güzeldir ama her insan hata yapabilir.Her insan hırsının kurbanı olabilir.Yaptığım hiç hatadanda pişman değilim..Önemli olan çocukların geleceği ile ilgili bariz hatalalar yapmamaktır.Çoğu zaman Fatmahanım daki çay saatlerindeki muhapbeti özlüyorum.Anadolu kültürü devam ettikçe Fatmahanım İ.Ö. okulunu çok başarılı günler beklediğini biliyorum.

memur
memur - 13 yıl Önce

Zekariya hocam çocuklara yaklaşımından,onları cesaretlendirmenden kısacası ordaki bilinçli yönlendirmenle çocuklarımızın madalyayla dönmesini sağladığın için çook teşekkür ederiz...devamının geleceğinden şüphemiz yok.

fatmahanım velisi....
fatmahanım velisi.... - 13 yıl Önce

Fatmahanım bir aile, dostluk,güven,sadakat vede en önemlisi çalışmanın tavan yaptığı bir okul..bireylere bağlı kalmadan herdaim başarılı olmuştur. 10 sene önce böyleydi, şimdi böyle 100 yıl sonrada böyle olacaktır..... Fatmahanımda birşeyleri başarmak gelenek olmuştur emeği geçen herkese teşekkürler

selahattin çırak
selahattin çırak - 13 yıl Önce

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN ARKADAŞIMI GÖNÜLDEN KUTLAR
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
HAK ETMEDİĞİ HALDE MAKAMLARI İŞGAL EDENLER UTANSIN

engin uysal
engin uysal - 13 yıl Önce

Ergün Bey farkına vardığınız görüşünüzü ben yedi yıldır ispatlamaya çalıştım fakat 7 yıl sonra anlaşılması çok üzücü.bence yapılan hiç bir emek küçümsenmemeli.burada dereceden çok o çocukları rekabeti tanımaları ,dostluk edinmeleri ,yenildiği takımı desteklemeleri musabaka sonucundan daha önemli.


SIRADAKİ HABER