banner392

Gaziler günü kutlamasında garip çelenk koyma işi

Pamukova da Gazileri anma günü kutlandı. Tören sırasında çelenk koyma işinde garip bir olay yaşandı. Sırası ile kurum ve kuruluşların çelenkleri konduğu sırada, AKP nin çelengini alana getiren bir vatandaş çelenki boş arsaya koydu.

Gaziler günü kutlamasında garip çelenk koyma işi
Saat 10.00 gibi başlayan resmi tören de çelenklerin konması için sırasıyla anons yapıldı. Kaymakamlık, Garnizon komutanlığı, Belediye başkanlığı çelenklerinden sonra partilerin çelenkleri konmaya başlandı. Kenarda duran AKP nin çelengi çelenk koyma yeri yerine sessizce 20 metre uzaklıktaki boş arsaya götürüldü. Bir vatandaş tarafından boş araziye ters şekilde konan çelenk törenden sonra alandan yine aynı vatandaş tarafından alanıp çevreden uzaklaştırıldı.
 
MHP nin çelengini ise yeni ilçe başkanı Yüksel Keskin ile eski başkan lardan Kemallettin Yörük ve bir partili birlikte koydular. CHP ise hiç çelenk getirmedi AKP ile CHP yöneticileri törene katılmadılar.
 
Daha önce kaymakamlık tarafından kurum ve kuruluşlara duyurulan tören günü programı gereği günün anlam ve önemi Bir gazi tarafından anlatıldı, Garnizon Komutanlığından bir astsubay da gaziler günü ile ilgili konuşma yaptı, Bir onbaşı ise gazilere hitaben şiir okudu. Şiirden sonra Gaziler günü töreninin sona erdiği bildirildi.

 
Okulların açılması günü nedeniyle Elbirlik Okulunda yapılacak yeni eğitim-öğretim yılı törenleri için Kaymakam, garnizon komutanı, ilçe emniyet müdürü, okul müdürleri ve vatandaşlar yeni eğitim yılı törenleri için Elbirlik Okuluna gittiler.
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2011, 22:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

EY AZİZ PAMUKOVALILAR GÜZELİM İLÇEMİZ NE HALDE DIŞARIDAN SİYASİ VE İKTİSADİ FOTOĞRAFINA BİR BAKIN GERÇEĞİ GÖRÜN NE HALDEYİZ NEZAMAN SAHİP ÇIKACAKSIN ŞU CENNET İLÇENE UYANIN UYANIN ARTIK ELELE VERELİM SIRTSIRTA VERELİM TORUNLARIMIZA GÜZEL YARINLAR BIRAKALIM BU GÖREV SİZE DÜŞÜYOR PAMUKOVAMIZIN GÜZEL İNSANLARI VER ELİNİ KARDEŞİM VARMISIN BUNA EĞER VARIM DİYORSAN KATIL KERVANIMIZA SAYGILARIMLA.

erhan aydın
erhan aydın - 13 yıl Önce

ne olacak bırıı okulda öğrencı avında bırı kecılerının yanında bırıde yağhanede ıste memleketı yönetmek kımlere kalmıs

pamukovalı
pamukovalı - 13 yıl Önce

akp li birokrasıler törene gelmeyi unutmuşlar her halde dünya işleri agır basmaya başladı burası pamukova burada böyle akp

SIRADAKİ HABER