banner392

Terörle müzakere yerine mücadele eden İran Pejak’a diz çöktürdü.

İran, terör örgütü PKK'nın ülkedeki uzantısı PJAK'ın terk ettiği ve Devrim Muhafızları askerlerinin ağır silahlarla birlikte konuşlandığı üssün görüntülerini yayınladı.

Terörle müzakere yerine mücadele eden İran Pejak’a diz çöktürdü.

Kamptaki PJAK flamalarını indiren askerler, büyük İran bayraklarını astı. Yüksek dağın üzerine kurulmuş ve bölgeye kuş bakışı konumundaki üste, birçok tünel bulunuyor.

Devlet televizyonundan yayımlanan görüntülere, İran-Irak sınırın tam sıfır noktasındaki Casusan adlı üssün, PJAK güçlerince tamamen boşaltıldığı ve İran askerlerinin aralarlarında tankların da bulunduğu ağır silahları bu noktaya yerleştirdiği duyuruldu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2018, 21:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
misafir
misafir - 13 yıl Önce

Artık küçük kafamızı şöyle ellerimiz arasına alıp düşenme zamanı gelmedi mi? 2001 yılında bitmiş olan PKK törerörü nasıl oldu da yeniden kan döker hale geldi?
Dokuz senedir iktidarda olan AKP görülüyorki pkk ile gizli kapılar arkasında pazarlıklar yapmış. Hatta birçok itirafçı pkk lı yurtseverleri cezaevine sokurlmasında tanıklık yaparken, terörüstlerde her gün kan dökmeye devam ediyorlar. İktidar ise toplu asker ölümlerinden sorumlu olarak asrkerleri merçek altına almaya devam ediyor.
Askerler tutuklanıp cezaevine gönderiliyor.
İran ne heronla, nede abd ile işbirliği içinde olmadığı halde nasıl oluyorda pejak'ı köşe sıkıştırıp pes ettiriyor?
Biz hala pkk ile müzakere lakırtıları yapıyoruz. Tabi sürekli terör saldırılarına maruz kalıyoruz.
Bu bir ABD oyunudur. Eğer ülke ayrışırsa dökülecek kanda kimler boğulur. Ou biraz düşünelim yeter.

gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

BİZİM İŞBİRLİKÇİLERDE TERÖR ÖRGÜTÜ PKK İLE GİZLİ GİZLİ ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PAZARLIK YAPIYORLAR EY SAKALLI HÜSNÜLER AYAĞIMIZIN ALTINDAN TORAK KAYIYOR HALE SENARYOYU ANLAYAMADIN ÜLKEMİZ VE İSLAMALEMİ İÇİMİZDEKİ İŞBİRLİKÇİLER YÜZÜNDEN ÇOK HIZLI BİRŞEKİLDE FELAKETE GİDİYOR BU İŞİN ŞAKASI YOK ÜLKEN BÖLÜNÜYOR HABERİN YOK BU ARTİSLERE HALE DESTEK OLUYORSUN ALLAHA NASIL HESAP VERECEKSİNİZ EY İŞBİRLİKÇİLER BAK BURADAN SESLENİYORUM ÇOK YAKINDA ÇOK BÜYÜK OLAYLAR OLACAK HAZIRLIKLI OLUNUZ.

SIRADAKİ HABER