banner392

CHP İlçe başkanı ve 4 yönetici istifa ettiler

Pamukova CHP İlçe Başkanı Ali Teke ile birlikte 4 ilçe yönetecisi istifa ettiler

CHP İlçe başkanı ve 4 yönetici istifa ettiler
Pamukova CHP ilçe teşkilatında Teke ile birlikte istifa eden 4 yönetici şunlar:
1-Muhittin Sancar, 2-İbrahim Isır, 3-Fikrat Uysal, 4-İbrahim Kırat
 
İstifa gerekçesini Pamukovahaber.com sitesine yazılı bir açıklama ile yapan İlçe başkanı Ali Teke şunları söyledi:
 
“13 Temuz 2005 tarihinden itibaren görev almaktan onur duyduğum partimin ilçe başkanlığı görevinden 13 Eylül 2011 tarihi itibarıyle gördüğüm lüzüm üzerine istifa ettim.
 
Bugüne kadar birlikte görev yaptığım ilçe ilçe örgütü arkadaşlarıma, il örgütü arkadaşlarıma, diğer ilçe örgütü arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederken, sevgilerimi ifade etmek istiyorum. Ayrıca Pamukova ilçemizdeki partililerimize, yurttaşlarımıza, tüm kamu görevlileri ve amirlerine teşekkür eder görev yaptığım süre içinde sevgi ve saygının güzelliğin olduğunu ilişkilerini bu temelde yürüttüğüm partimi her platformda temsil etme gayreti içinde olduğum, örgütsel ilişkilerde partimin menfaatlerini koruduğumu ifade etmek isterim.
 
12 Haziran seçimlerinde partimizin Sakarya’da başarılı olduğunu, bu başarıda örgütsel düşüncenin ve eylemlerimizin sonucunda oluşturduğumuz inancın zaferi olduğuna inanıyorum.
 
Artık Pamukova da CHP nin geleceğinin de iddialı olduğunu ve aynı inanç ve kararlılıkla ve performansla yerel seçimlerde iktidar olmanın azmi içinde olduğunu görüyorum.
 
Umuyorum ve inanıyorum ki yerimize glecek arkadaşlarım bunu başaracaklardır. Yeterki hepimiz inanalım, güvenelim, mücadele edelim.
Kurumsal yapımızı korumak kollamak hepimizin idealidir. Çünkü CHP kurumsal yapısıyla bugüne kadar gelmiştir. Diyen Ali Teke

Siyesetten kopmadığını sadece bir süre dinleneceğini de sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2011, 23:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovalı
pamukovalı - 13 yıl Önce

Ya Gazzeli biz de seni Saadetli, Milli Görüşçü zannediyorduk sen meğersem Saadetli gibi gözüken bir CHP'liymişsin,belki de haberi hazırlayan sensin, tebrikler...

gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

DEĞERLİ ALİ ABİCİĞİM EN ZOR ŞARTLARDA BU GÖREVİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YERİNE GETİRDİĞİNDEN ŞÜPHEN OLMASIN BUNDAN SONRAKİ YAŞAMINDA SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR YAŞAM DİLİYORUM.

SIRADAKİ HABER