banner392

Ankara da bir Pamukovalı

Sakarya Valiliği tarafından organize edilen Sakarya Tanıtım Günleri fuarına Pamukova dan sadece Mekece Işık Zeytinleri stantı ile Gürsel Işık katıldı. Geyve Halk Eğitim stantı yanında açılan Işık Zeytinleri stantına ilgi büyük oldu.

Ankara da bir Pamukovalı
Ancak Sakarya nın güney bölgesi diye yazılıp çizilen Geyve, Taraklı, Pamukova belediyeleri başta olmak üzere halk eğitim müdürlükleri, bölgede ki kuruluşlar dan eser yoktu. Sakarya yı tanımak isteyenler malesef güney bölgesini tanıma fırsatı bulamadılar.
 
Mekece Işık Zeytinleri stantını gezen millet vekilleri espri yaptılar bölgenizi Gürsel Işık kurtarmış dediler.
 
Sakarya yı daha iyi tanıtmak için valilik tarafından organize edilen Ankara daki Sakarya Tanıtım Günleri nde tek olan zeytin ürünleri ve çeşitleri konusunda ziyaretçilerinde dikkatini çeken Gürsel Işık Geyve stantına yakın olması nedeni ile görenler Işık Zeytinleri nin Geyve de üzeritlidiğini sandılar. Gerçi Işık Zeytinleri Geyve de de bir fabrika kurmuş bulunuyor. Ancek Gürsel Işık a Pamukova yı  kurtardınız, Pamukova da sizden başka ne bir kuruluş nede bir kurum fuara katılmamış dediğimizde. Kendisi bize “Ben Geyve adına katıldım” dedi. Yinede Pamukova Mekece bölgesinde ki fabrikada üretilmiş güzel ambalajlardaki zeytin yağları Pamukova yı anlatıyordu.
 
Işık Zeytin yağları stantını ziyaret edenler önce Gürsel Işık ın güler yüzü ile karşılaşıyorlardı. Sakarya valisi Mustafa Büyük stant ziyaretinde Gürsel Işıktan bilgiler aldı. Kendilerini kutladı başarılar diledi. Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik te stantı ziyaret ettiler ve güzel zeytinlerin tatına baktılar. Gürsel Işik ı tebrik edip başarılar dilediler. Vekiller stantta Gürsel Işık ile fotoğraflar çektirdiler. Stanta Ankara da yaşayan Pamukovalı larda ilgi gösterdiler. Yıllardır Milli Eğitim Bakanlığında çalışan İsmail Toksöz de Gürsel Işık’ın stantını ziyaret edenler arasındaydı. Toksöz Gürsel Işık’ın stantında Şaban Dişli ile karşılaştı ve birlikte fotoğlarını çekitğimiz Ankara da ki  Pamukovalı lardan olan İsmail Toksöz Pamukova ya selam ve sevgiler gönderdi.
 
Ankara da devam edecek Sakarya Tanıtım Günleri hafta sonuda ziyaretçilere açık olacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2011, 13:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ALİ ZİYA TOKLU
ALİ ZİYA TOKLU - 13 yıl Önce

bir pamukovalı olarak helal olsun diyorum

misafir
misafir - 13 yıl Önce

geyve halk eğitiminden eser yok diyorsunuz. yazınızın il baş kısmında. dikkatinizi çekmek isterim o el işleri nakışlar hepsi geyve halk eğitim merkezinin ürünleridir. pamukova dan eser bile yok. adı bile geçmiyor.... bu da çok üzüntü verici. pamukova sankli sakarya ilçesi değilmiş gibi pamukovadan haber yok:/

misafir
misafir - 13 yıl Önce

gürsel beyi bu davranıştan dolayı tebrik ederim. bir pamukovalı olarak geyve ilçesini de temsil ettiğinden dolayı ayrıca kutlarım. rant için zeytinyağı fabrikasını da kapattırmaya çalışan geyveli kardeşlerimi de bilirim. /onlar zaten kendini biliyor/ madem gürsel abimizi fabrikasını kapattırmaya çalışıyorsunuzda neden diğer yağ fabrikası geyveyi temsil için katılmıyor. çünkü işi bilen hakeder. gürsel abime desteklerimizi sunar, kirli planlar yapıpta fabrika kapattırmayı düşününlerinde halk kendi cezasını verir. başarılar gürsel abi.

Hayati Kars
Hayati Kars - 13 yıl Önce

Pamukova lı kardeşimizin böyle bir organizasyona katılması bizleri memnun etti.Bunun yanı sıra yok şuradan katılmış yok buradan katılmış Aşın bunları artık Siz Hala aynı yerde mi otluyorsunuz
Gürsel kardeşime yeni ufuklar dilerim

Kemal Kaba
Kemal Kaba - 13 yıl Önce

Gürsel arkadaşımı bu girişiminden dolayı kutluyorum,O'na çalışma hayatında başarılar diliyorum.

kerem emre
kerem emre - 13 yıl Önce

ankara da yaşayan pamukovalı biri olarak burada pamukovalı kardeşlerimden birini görememek beni üzdü. diğer belediyeler(kaynarca,hendek,geyve) oradalar dı. bizim belediye ve diğer kurumlarımızda kendi iç çekişmeleri ile hala pamukovayı geride bırakmaya devam etsinler. yazık ki çok yazık

engin coşkun
engin coşkun - 13 yıl Önce

BU FOTOĞRAFLARDAN BİR SAKARYALI OLARAK GURUR DUYDUM GEYVEYİ TEMSİL EDEN BU ARKADAŞIMIZIN İNŞALLAH YOLU AÇIK OLUR KENDİSİNİN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ

kenan
kenan - 13 yıl Önce

Gursel bey geyve adına katılmıs merak edıyorum acaba geyve beledıyesı haksız yere kapattıgı ısletmeyı acmısdamı geyve adına katılmıs???


SIRADAKİ HABER