banner392

Twitter Canlı Yayın Programı Space büyük ilgi

Sosyal Medya İnternet Siteleri gün geçtikçe yeni araçlarını sahaya sürmeye devan ediyorlar. Milyonlarca takipçisi ile Twitter programı olan (sesli konferans haberleşme sistemi) Space büyük ilgi gördü.

Twitter Canlı Yayın Programı Space büyük ilgi

Pandomi sürecinde insanların daha çok evlerinde kapalı kalmaları ve iletişim kurmak için en çok kullandıkları sosyal ağlar içinde gezdikleri yerlerden biri olan Twitter da uzaktan toplantılar ve sohbetler konferans lar sistemi ile Space de toplanmaya başladılar.

Twitter e üye olduktan sonra Akıllı telefonlar ile çok rahat bir şekilde sohbet odaları açıp hemen konuşmaya başmaları ile oluşturulan toplantı ve konferanslar 24 saat boyunca devan ediyor.

İŞTE TWİTTER SPACE PROGRAMI TOPLANTILARINDAN BİRİNİ SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ. İYİ SEYİRLER (toplantıyı izlemek için alttaki sayfala tıklayın lütfen)

Gündemle ilgili tartışmaların daha haraketli geçtiği twitten Sapace (sesli sistem) den iki tanesini izledik ve kayıt aldık.

TİP (Türkiye İşçi Partisi) tarafından açılan bir toplantıdan aldığımız görüntü ve izlemlerde Genel Başkanı Erkan Baş ın çok başarı bir şekilde izleyenlere ve sorulara verdiği yanıtlar ve takipçilerin söz alarak sorular sormaları ve kolay bir şekilde Genel Başkana ulaşmaları gerçekten güzeldi.

Canlı Yayına İşşi Parti Milletvekilleri Erkan Baş ile birlikte Saliha Sera Kaddıoğlu ve Ahmet Şık ta katılmıştı.

Yönetici olarak sunum yapan ve odayı yöneten bayan özellikle basına soru sormaları için fırsatlar verdi. Pamukovahaber olarak bizlerde Erkan Baş’a 3 soru yöneltik. Toplantı odasında 2.500 kadar takipçı vardı. Bu toplantılar da televizyonlarda bildiğimiz gibi gazetecilerin ellerine verilmiş sorulara değil, gazetecilerin içinden gelip sordukları sorulara cevaplar verilmesi ise güzel bir gelişmeydi.

İkinci izlediğimiz toplantı da ise gündem “Kriz ve Pandomi bitti. Gözünüz aydın” başlığı ile açılmıştı. Toplantı da yönetici uyumuş olmalı ki yerine yardımcısı bakıyordu. Sistem 1 yönetici (organizatör) ve 2 tane de yardımcı ile toplantılar yapılıyor olduğu için yönetici muklama olması gerekiyor. Bu sayfada yöneci sanırım toplantıya yardımcısına deveretmiş bir anda konu başlığı insanların ilgisini çok çekmiş olmalı ki Kriz nasıl bitti. Pandomi nasıl gitti gibi merakla sayfaya gelmiş ve gelmeye devam ettikleri için epey ilgi görmüş ve sayfaya katılanlar bir süre sonra gündemin daha çok siyasi bir tartışmaya döndüğünü görmüşler ve hareketli bir toplantı olmuştu. Bu tür tartışmaları yönetmek tabi ki bir beceri işi ve yöneticilerin sayfadan atma yetkiisi olduğu halde tartışmayı sağ salim sonlardırabilmedeki marifetleri de gekiriyor. Bu sayfada özellikle tecrübe ve bilgi bilirimi ile nasıl sayfa yönetildini de görmüş olduk.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2021, 11:24

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER