banner392

24 kasım Öğretmenler günü kutlamaları

Pamukova da 24 kasım öğretmenler günü kutlama töreni sabah saat 9.00 da Bayram kutlama alanında törenle başlayıp, Atatürk anıtına çelenk konduktan sonra. Okullarda ve saat 15.30 da Kültür Salonunda devam edecek.

Milli Eğitim tarafından organize edilecek 24 kasım öğretmenler gününde, Kültür Salonunda öğretmenlere özel program sunulacak. Çeşitli etkinlikler arasında öğretim yılı başında emekli olmuş öğretmenlere hizmet lerinden dolayı plaket verilecek. Programa kaymakam,belediye başkanı, siyasi parti başkan ve temsilcileri yanında daire amirleri ve emekil olmuş tüm öğretmenlerde davet edildiler.
24 kasım Öğretmenler günü kutlamaları okullarda da devam edecek, Öğretmenler günü nedeni ile okullarda öğrenciler şiirler okuyup, öğretmenlik mesleğinin önemi ve ülke kalkınmasında öğretmenin yeri gibi konular işlenecek.
Akşam da öğretmenlerin bir araya gelerek yemek te birlikte olacağı tahmin ediliyor. Geçen yıl Türk Eğitim Sen li öğretmenler gece düzenlemişlerdi. Gecede Mustafa Dikmen cümbüşle çalıp söylemişti.
Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2010, 02:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet gürle
mehmet gürle - 13 yıl Önce

hayrettinli olararak ilçemde çalışan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum şişli ayazağa ilköğretim okulu öğretmeni

faso fiso
faso fiso - 13 yıl Önce

biz ölelim bari

SIRADAKİ HABER