banner392

Ak Parti kadın kolları yöneticileri öğretmenleri unutmadılar

Pamukova İlçesi Ak Parti Kadın kolları 24 Kasım Öğretmenler Gününde Nurettin Çetin ve Nejla Çetin i ziyaret edip günlerini kutladılar.

Ak Parti kadın kolları yöneticileri öğretmenleri unutmadılar
Kadın kolları başkanı Şükran Yıldız, Siyasi ve hukuk işlerinden sorumlu başkan Hacer Şen, Teşkilatlanma başkanı Sibel Kars birlikte ziyaret ettikleri emekli öğretmen Nurettin Çetin ve Nejla Çetin e çicek sundular.
Şükran Yıldız:
“Değerli öğretmenlerimiz Nurettin Çetin ve Nejla Çetin i böyle günde ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onlarla geçmişteki anıları paylaştık. Bu günlerimizin ve yavrularımızın teminatı olan, emeklerinde cevher taşıyan bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun” dedi.
Nurettin Çetin ve Nejla çetin böyle anlamlı bi günde hatırlanmaktan son derece mutlu olduklarını söylediler.
“Mensubu olduğumuz camianın ne kadar kutsal bir camia olduğunu bir kez daha anladık. Bizi onurlandıran AK Partili Kadınlarımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz “ dediler.
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2010, 21:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
karayel com
karayel com - 13 yıl Önce

şükran hanım hala siyonist dostu akp nin gerçek yüzünü anlayamamışsınız heraldeki yine sahnelerdesiniz.Size daha öncede söylemiştim hesap var hesap.Neye ve nereye hizmet ettiğinizi hala bilmiyorsunuz size gerçekten acıyorum.

SIRADAKİ HABER