banner392

Öğretmenler Tuna Tan tesislerinde günlerini kutladılar.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları gece de devam etti. Bazı öğretmenler Tuna tan tesislerinde birlikte yemek yediler, Canlı müzik eşliğinde eğlendiler, Öğretmen eşi olan Kaymakam ve Garnizon komutanı geceye eşleri ili birlikte katıldılar.

Öğretmenler Tuna Tan tesislerinde günlerini kutladılar.

Pamukova da 24 kasım Öğretmenler günü nedeni ile bazı öğretmenler gece yemekte buluştular. Tuna Tan tesislerinde bir araya gelen öğretmenler gecede birlikte yemek yediler, Yemekten sonra canlı müzik eşliğinde zaman zaman oynadılar.

 

Cumhuriyet İlk Öğretim Okulundan Müzik Öğretmeni Gonca Arıcı ile Nevin Turan ın organize ettiği geceye pamukova daki çeşitli okullardan öğretmenler katıldılar. Pamkuova Kaymakamı Tuncay Dursun geceye öğretmen eşi olan Meftune hanım ile, Garnizon komutanı Binbaşı Erkan Arıcı ise eşi Gönca hanım la birlikte, Pamukova Jandarma Bölük komutanı Yüzbaşı Ayhan Şenol isi eşi ile katıldı.

 

Tuna Tan tesisleri ikinci katında gündüz yer ayırtan öğretmenler önce yemek yediler, çaylar içildi, sohbet edildi. Tuna Tan ın müzisyenleri “Grup keyf” geceye renk kattı. Zaman zaman oyun havaları çaldı. Zaman zaman türküler söylediler.

 

Eşleri ile ilk dansa kalkan Kaymakam bey Meftune hanım ile Erkan Bilbaşı ve Gonca hanım öğretmenlerden alkış aldılar ve sahneye öğretmenlerde kalkıp dans ettiler, horonlar oydadılar. Gecenin en neşeli çiftleri ise Garnizon komutanı Erkan Arıcı ve Gonca hanım oldu. Erkan Arıcı uzun süre sahnede kaldı, horon, harmandalı oyunlarını gayet iyi oynayan Erkan binbaşı “İnsan çalışmasını ve eğlenmesini bilmeli” dedi.

 

Geç saatlere kadar devam eden gece sonunda öğretmenler seneye aynı yerde buluşmak dilekleri ile ayrıldılar.

Not: Gece ile ilgil fotoğraflara daha iyi ulaşmak için sitenin ön sayfasındaki fotoğraf galerisinden "24 kasım öğretmenler günü " galerisine bakabalirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2010, 23:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER