banner392

CHP ilçe yönetimi öğretmenlerin gününü bir basın açaklaması ile kutladı

İlçe Başkanı Ali Teke ve ilçe yönetim kurul üyesi İbrahim Isır ve belediye başkan adayı Nail Türkmengil birlikte yaptıkları açaklamada 24 kasım Öğretmenler günü nedeniyle tüm öğretmenlerin gününü kutladılar.

CHP ilçe yönetimi öğretmenlerin gününü bir basın açaklaması ile kutladı
Ülkemiz sevgili yavruluramız, geleceğimiz kadar, partimiz içinde çok değerli ve önemli olan öğretmenlerimizi selamlıyoruz diye başlayan açıklama şöyle:
 
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öğretmenlerimize özel olarak bir mektup yazdı. Bu mektupta sevgili öğretmenlerimize sevgilerini saygılarını iletmek istedi..
 
Bunun için Partimizin Gurup Başkan Vekili Sayın Muharrem İnce, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu dan öğretmenlerimizin isim listesi ve görevyaptığı okulların adreslerini istedi. Öğretmenlerimizin cep telefonlarına mesaj gönderen sayın bakan, öğretmenlerimizin okul adreslerini Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanın dan esirgedi vermedi.
Bu nedenle Sayın Genel Başkanımızın öğretmenlerimize göndermek istediği mektubu kamuoyu ile paylaşıyoruz.
 
Pamukova Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütümüz olarak, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile İlçemizde çalışan öğretmenlerimiz ve emekli olan öğretmenlerimizi kutluyoruz. Başöğretmen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Sağlık sorunları olan değerli öğretmenlerimize de Allahtan acil şifalar diliyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.
CHP İlçe Başkanı
Ali Teke
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2010, 20:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER