banner392

Elbirlik İlk Öğretim Okulu emekli öğretmenini unutmadı

24 Kasım Öğretmenler günü Elbirlik İlk Öğretim Okulunda öğe arası öğretmenler bir aray geldiler. Birlikte öğle yemek yiyen öğretmenlere okul müdürü kırmızı karanfiller verdi. Geçen sene emekli olan Mehmet Yavuz (Pamukovahaber.com sitesi kurucus) na hizmet plaketi verildi.

Elbirlik İlk Öğretim Okulu emekli öğretmenini unutmadı
Öğretmenler günü kutlamaları nı kendi okulunda yapan Pamukova Elbirlik İlk Öğretim Okulu öğretmenleri mütevazi bir anma pragramı düzenlediler. Öğretmenler ve çalışanlar birlikte Öğretmenler odasında öğle arasında birlikte yemek yediler, günlerini kutladılar. Okul müdürü Necmettin Hıra ise öğretmen arakadaşlarına kırmızı karanfiller verdi. Öğretmenlerin günlerini kutlayan Hıra sağlık başarı ve mutluluk diledi. Öğretmenler ise birbirlerinin 24 kasım öğretmenler günlerini kutladılar. Okul müdürüne ise teşekkür ettiler.
Günde geçen sene Elbirlik Okulundan emekli olan Mehmet Yavuz (yani bana) güzel bir sürpriz yaptılar. Okul müdürü Necmettin Hıra okul adına hazırlattıkları Kristal hizmet plaketi sundu. Palakette
“Öğretmenlik hayatı boyunca eğitim-öğretim hizmetlerinde göstermiş olduğunuz fedakarlıktan dolayı teşekkür eder bundan sonraki yaşamınızda başırlar dileriz”  (Okul müdürü Necmettin Hıra) yazılıydı.
Bizde öğretmenini unutmayan 24 kasım öğretmenler gününde öğretmenleri ile birlikte olan Elbirlik İlk Öğretim Okulunun başta müdürleri Necmettin Hıra, müdür yardımcısı Hande Yaman ve öğretmen arkadaşlara nice 24 kasım öğretmenler günlerine diyoruz. Gösterdikleri nazık davet ve plaketten dolayı teşekkür ediyoruz.
Mehmet Yavuz

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2010, 12:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elbirlik sevdasıyım
elbirlik sevdasıyım - 12 yıl Önce

elbirlik i.ö.o. na başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER