banner392

Kaymakam beye teşekkür haberi

24 Kasım Öğretmenler günü törenlerinde sene başında emekli olmuş öğretmenler arasında bana da Vali bey den onaylı Hizmet Şeref belgesini veren Sayın kaymakamımız Tuncay Dursun beye teşekkür ettik. Binlerce haber yazdık ancak burada kendi haberimizi yazmak yine bir ilk oldu.

Kaymakam beye teşekkür haberi
Pamukova Kültür Salonunda düzenelenen 24 Kasım Öğretmenler günü törenleri sırasında pamukova da geçen yıl emekli olmuş öğretmenlerin Hizmet Şeref belgelerini Pamkova kaymakamı (yani benimde ilçemin kaymakamı) sayın Tuncay Dursun tarafından verildi.  Sakarya Valisi Mustafa Büyük tarafından onaylı
“Milli Eğitim teşkilatında uzun yıllar hizmet vererek emekliye ayrılmış bulunuyorsunuz. Bu değerli çalışmalarınız her zaman örnek alınacak, taktir ve şükranla anılacaktır. Bundan sonra da ülkemiz yararına hizmetlerinizin devamını bekler, sağlık ve mutluluk dolu uzun ömür delirim” (Sakarya Valisi: Mustafa Büyük)
denen hizmet şeref belgemi her emekli öğretmen gibi bende bir köşede saklayacağım.
 
Bu vesile ile 1979 yılında Kahramanmaraş ilinde başlayan, Sivas, Sakarya, Kars, İstanbul/Tuzla/Pendik ve daha sonra yeniden doğum yerim olan ilçemde Elbirlik İlk Öğretim Okulunda sona eren bir görevimi daha tamamlamış olmaktan mutluluk duyuyorum.
Şimdi ise pamukovahaber.com internet sitesi yöneticilik işim ve AA (Anadolu Ajansı) Yurt Haberleri muhabiri olarak ikinci bir görev ile hayatıma devam ediyorum. Hani Hizmet Belgemde vali beyin sözü vardı. “Ülkemiz yararına hizmetlerinizin devamını bekliyorum” aynen ülke yarına hizmetlerimize herkesin devem ettiği gibi bende devam edeceğim.
Mehmet Yavuz
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2010, 22:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
koylu
koylu - 13 yıl Önce


Hocam cok nadıren sıtenıze bakıyorum ama bu yorumlara katılamıyorum cunku sız tarafsız bır yazar deılsınız aslında tarafsız bır gazete ve haber kanalı bulmakta zor cunku bu egıtım sevıyesıne ulasmıs bu kulturu kabullenebılmıs ne yazarlar var en onemlısıde okurlar bıle yok zaten yorum yapanlardan bellı bızı yetıstıren sızler ama kesınlıkle kızmayın ve pamukovanın haber sıtelerıne bakın yazık

erkan doğan
erkan doğan - 13 yıl Önce

mehmet hocam eğitim camiasına yapmış olduğun hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.bundan sonraki gazetecilik hayatınızda başarılar dileriz.

ENGİN UYSAL
ENGİN UYSAL - 13 yıl Önce

SEVMEK SEVİLENE YAPILAN EN BÜYÜK DUADIR;YAĞMUR TOPRAĞIN GÜNEŞ GECENİN DUASIDIR. BİZİM DUAMIZ SEVDİKLERİMİZİN HEP MUTLU OLMASIDIR.BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM

İbrahim ARSLAN
İbrahim ARSLAN - 13 yıl Önce

Emekli olan Sayın Mehmet YAVUZ hocamıza bundan sonraki yaşamlarında sağlık,mutluluk ve başarılar diliyorum.

hamit beyenal
hamit beyenal - 13 yıl Önce

sn mehmet hocam bundan sonraki hayatınızda başarı mutluluk yüzünüzden gülücük kalbinizden sevği hiç eksik olmasın sağlık lı ve mutlu bir hayat emeklilikte geçirmenizi dilerim .

celil demir
celil demir - 13 yıl Önce

öğretmenim siz bize 5 e kadar okutcam diodunuz ama dediğinizi yapmadınız ama canınız sağolsun kader böylemiş hocam sizi çokk özledik sizi çokk sevioruz ayrıca geçmiş oğretmenler günü kutlu olsun :)

yavuz yıldız
yavuz yıldız - 13 yıl Önce

başarılı bir öğretmendiniz ancak başarılı(!) bir gazeteci değil.nedenlerine gelince ;elinizde ayağınızda prangalar vardı,engeller vardı,şahıslar vardı vs,vs,vs.şimdi ise artık hiçbiri yok.artık beklediğiniz,özlediğiniz ortama kavuştunuz.biz okurlarında beklediğimiz gerçek ve doğru haberleri okuma zamanımız geldi sanırım.bu yolda yolunuz açık olsun.herşey umduğunuz gibi olsun.sağlık,mutluluk.başarılarınızın devamıyla dolu bir hayat diliyorum.

Soner DÖNMEZ
Soner DÖNMEZ - 13 yıl Önce

Tebrikler hocam.Cenabı Allah emeklilik hayatnızda inşallah daha büyük başarıları nasip eder.


SIRADAKİ HABER