banner392

CHP liler vefakar emekli öğretmenleri unutmadılar

Pamukova CHP ilçe başkanı ve yöneticileri 24 Kasım Öğretmenler gününde emekli olmuş öğertmenleri ziyaret ettiler. Daha sonrada Kültür Salonuna gelip çalışan öğretmenlerin gününü kutladılar.

CHP liler vefakar emekli öğretmenleri unutmadılar
İlçe Başkanı Ali Teke ilçe yönetum kurulu üyesi İbrahim Isır ve belediye başkanı adayı Nail Türkmengil 24 Kasım Öğretmenler gününde yıllar önce emekli olmuş ve rahatsız olan Salih Çalış ı ziyaret ettiler. Elperek mahallesinde evinde zayaret edilen Salih Çalış rahatsız olduğu yatağından kalkarak gelenleri kapıda karşıladı. Seksen yaşında ve emekli olalı 20 yılı geçmiş olan kalbinde pille yaşayan Salih Çalış çok duygulandı. Ali Teke emekli öğretmene elinde getirdiği kırmızı gülü verdi ve öğretmenler gününü kutladı.
Salih Çalış’ın bir ara gözleri doldu. Elinde bastonuna dayandı ve gülümsedi. Başkana sarıldı. Bir süre sonra kendine geldi. “Çok teşekkür ederim” diyebildi. Evde kimse olmadağı için kendi başına odasına çekilip dinlenmeye çalıştığını söyleyen Salih öğretmen rahatsızlığını anlattı.
Ancak sizi bu günde kurum hatırlıyor mu? sorusuna karşı “ Çok yıllar oldu unutulduk. Zaten ben rahatsızım dışarı çıkıp gezemiyorum” dedi.
“Yinede geldiğiniz için saolun” dedi. Ali Teke ve birilket gelen CHP liler bir süre Salih Öğretmenin evinde kaldılar. Daha sonra Yeni bir emekil öğretmen olan ve geçtiğimiz günler rahatsızlığı nedeni ile evine çekilen İsmail Gökoğlu ziyaret edildi.
Yenice mahallesinde evinde yapılan ziyarette Gökoğlu da çok sevindi. Ali Teke İsmail Gökoğlu nun öğretmenler gününü kutladı. İsmail Gökoğlu ise yatağından biraz olsun kalkıp gelenlerle sohbet etti. Yürümede zorluk çeken İsmail Gökoğlu misafirlerle bir süre sohbet etti. “Öğretmenler gününde bizleri onurlandırdınız, sevindirdiniz saolun varolun” dedi.
İsmail Gökoğlu nu öğrencileri de ziyaret etmişler ve getirdikleri çiçekleri onun kaldığı odaya bırakmışlar. Gökoğlu onlarıda anlattı.
CHP liler daha sonra Kültür Salonundaki törene katılmak için izin istediler ve ordan ayrıldılar.
 
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2010, 16:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
selahattin Çırak
selahattin Çırak - 13 yıl Önce

Sayın Hocamın Öğretmenler gününü en içten dileklerle
kutlar.Acıl şifalar dilerim.

SIRADAKİ HABER