banner392

Tenis Turnuvasında Ömer Gökbulut Sakarya 1. si oldu.

Sakarya İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Masa Tenisi Turnuvasında Pamukova Anadolu Lisesi öğrencisi Ömer Gökbulut Yıldızlar grubu 1.si oldu. Onur İhtiyar ikinci, Emrecan Salih ise 4. Oldu. Kızlarda Şeyma Demir 3. cü, Beyzanur Çoban 4.cü oldu.

Tenis Turnuvasında Ömer Gökbulut Sakarya 1. si oldu.
İl Gençlik Müdürlüğünün düzenlediği turnuvada beş grup vardı. Gruplarda ilk iki de yer alan sporcular eleme turlarına geçtiler. Sakarya Yıldızlar Kategorisinde Sakarya İhtisas Kulübü ile Pamukovalı Masa Tenisi Sporcuları söz sahibi olduklarını kanıtladılar. Masa tenisi ile ilgilenen herkes iki okul sporcularını alkışladı.
Pamukova Anadolu Lisesi öğrencisi Ömer Gökbulut 7 öğrenciyi eleyerek 1. Olurken, Onur İhtiyar 2. ci, Emrecan Salih dördüncü oldu.
Elbirlik İlk Öğretim Okulu 6/A sınıfı öğrencilerinden Şeyma Demir. 3.cü Beyzanur Çoban da 4. cü oldu.
Derslerden ve kurslardan bunalan öğrencilerin bu müsabakalara severek katıldıkları gözlendi. Öğrenciler ile birlikte turnuvaya giden Elbirlik İlk Öğretim Okul öğretmeni Engin Uysal Öğrencilerin başarısını haklı bulduklarını söyledi. Ungin Uysal: “Başta okul müdürüm olmak üzere müdür yardımcısı ve idarecilerime bizlere böyle bir fırsatı verdiklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2010, 22:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ahmett
Ahmett - 13 yıl Önce

Tebrikler başarılarının davamını dilerim:)zamanında seni az yenmezdim :))

samet demirci
samet demirci - 13 yıl Önce

tebrikler afferin ben bile böyle birşey yapamazdım!

PAMUKOVALI
PAMUKOVALI - 13 yıl Önce

Tebrikler..Başarılarının devamını dilerim ömer kardeşim..

engin uysal
engin uysal - 13 yıl Önce

burada benim anlatmak istediğim masa tenisi değil.bu çocukları dört duvar arasından kurtarıp eğlenerek onları eğitmek.buda emek ister saat 8 -15 öğretmenliği ile bu işler yürümez.sürekli çocukları çalışın çalışın diye seminer yaparakta bir yerlere ulaşamayız.dünyanın en iyi teknolojisinide sınıfa getirseniz.hiç bir öğrenci akıllı tahta benim sacımı okşadı bugün çok mutluyum demez.yada karnım çok açtı akıllı tahta bana tost yaptı demez.benim amacım teknoloji ile emeği birleştirmek.çok iyi bilgisayar bilen öğretmeni göklere çıkarmanın anlamı yok.o bilgi öğrenciye nasıl yansıyor o önemli.internetten sayfalarca başarı madadeleri bulup dosya oluşturmanın anlamık yok.eğitim ile ilgili bir düşünce modeliniz olması ve bu modelden bir şeyler öğrenmek için bu mektuplaşmayı sürdürdüm.sadece kitaptaki konuları anlatırım vazifemi yaparım zihniyetinde olsaydınız yazmazdım.bende pamukova ajansda bir dönem yazmıştım.birikimli insanları irdelemeyi severim.yazmayı bende seviyorum.

engin uysal
engin uysal - 13 yıl Önce

ben sizin köşe yazılarınızı takip ediyorum.meslek yılı olarak daha geniş pencereden bakmaya çalışıyorsunuz.sizinde doğrularınız var benimde.aynı doğruları ifade etmeye çalişiyoruz yorumlarımız farklı.benim anlatmak istediğim emek verene emeğinin karşılığı verilmeli.herkes kendi çevresini görüyor.o pencereyi asla genişletemiyor.ben asla kabak olmayı tercih etmem.kabak gecici sebzedir üstelik ben başarılı olsaydım fatmahanımdaki o tenis masaları boş kalmazdı.demekki beni hiç bir öğretmen arkadaş örnek almamış.yada yaptığım iş yanlıştı yada mekanım yanlıştı.önemli olan o mekandan ayrıldıktan sonra yaptığınız işin devam etmesi.benim amacım menfaat beklemeden emek harcayan öğretmenleri ortaya çıkarmak.ücret verilmesin kaç öğretmen gönüllü ders verir.sanat spor edebiyat hepsinde varım.toplum varsın beni sevmesin.bu mektuplaşmalarlada ülkemiz insanlarına faydalı oluruz düşüncesindeyim.yanlışda olsa her düşünce değerlidir.burası yorum sayfası.haksızlığa karşı hassasım.

Selahattin Çırak
Selahattin Çırak - 13 yıl Önce

Bak meslektaşım burası birbirimizle bireysel mektuplaşma yeri değildir.
artı ben köşeyazarlığı filan yapmıyorum. Hasbelkader kendi düşüncelerimi paylaşmak belki çorbada benimde bir tuzum olur. bu ülkeyi biryerlere getirmekte katkımız olur diye yazıyorum.
Evet eğlencemede düşkünüm okeyde oynarım eğlenirimde
bu benim zefklerim. Beni ancak yaptığım iş ile eleştirebilirsin.
Geçmişde senin hakkını yemişseler hak almak öğretmenin en kutsal görevi. Toplumdan soyutlanan bir eğitimciyi düşünemiyorum.
Ben birilerini kahraman etmişim yerine eğer bunu yapabiliyorsam
sizi neden görmedim. Geçmişiyle avunan kişilerin geleceği olmaz
kendi kendilerini avuturlar.
Ama bilesin bir yılda kabak yetişir. Beni pamukovalılar senden daha iyi tanırlar kanısındayım. İyi bir komonisttim.
Eğitimimi sorarsan bunu ben değil ordaki öğrencilerime sorarsın.
Şunuda bilesin selam almadığım için soruşturma geçiren bir eğitimci olarak babama bile minnet etme.

engin uysal
engin uysal - 13 yıl Önce

hocam adam etmek kelimesi sizin gibi bir köşe yazarına yakışmamış.ismimi duymamanız normal çünkü ben öğretmen evinde okey oynamadım.üstelik ben zonguldak ilindeki egzersizleri bahsetmiştim.fatmahanımda benden başka egzersiz yapan yoktu.başka okullarıda ben bilemem görmediğim bir olayıda yorumlayamam.beni tanısaydınız üç yıl önce yerlere göklere sığdıramadığınız bir öğrenci getirmiştiniz fatmahanıma sonra elbirlik okuluna götürdünüz. 4 ve 5.sınıfta yapılan değerlendirme sınavlarında ismini duymadım.başarıya gelince evet başarısızım başarılı olduğuma dair belgem yok.ilk 300 öğretmen arasına giremedim.ama 6 bursluluk daha önceki yıllarda bir kişi kazanmış.8 kupa.1 matematik olimpiyatında altın madalya,dershane sınavında il ikinciliği,sınıf bazında il 4 lüğü,5 yıl sonu gecesi aklıma gelenler evet başarısızım ama kağıt üzerinde.üstelik merkezdeki öğretmen arkadaşlarının şovlarınıda kale almam.

Selahattin Çırak
Selahattin Çırak - 13 yıl Önce

KİMLERİ ADAM ETTİĞİMİ DÜŞÜNDÜM BULAMADIM.
DAHA ÖNÇEKİ YILLAR FATMAHANIMDA İSMİNİZ BİLE DUYULMADI
BİR YIL İÇİNDE BAŞARINI KUTLAMAK GEREK.
AMA BİLMEDİĞİN ÇOK GERÇEKLER VAR BİLESİN
O SÖYLEDİĞİN KİŞİYİ YERDEN YERE TOPLANTILARDA VURAN BENDİM
KİNLERİN NASIL ÖĞRETMEN OLDUĞUNU BİLİRİZ
KİMLERİNDE YALAKALIK YAPTIĞINI
HANİ DEMİŞLER YA ADAMIN OLMADIĞI YERDE...................


SIRADAKİ HABER