banner392

Kaymakam Şehit annesinin elini öptü

Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun kurumlarla bayramlaşma programı kapsamında Şehit ailesi ziyaretinde Tunceli de bir operasyonda şehit düşen Hüseyin İpekçioğlu’nun annesi Huri teyzenin elini öptü: “Devletimizin kapısı sizlere her zaman açıktır” dedi

Kaymakam Şehit annesinin elini öptü
Kurban bayramının birinci günü kaymakamlığın resmi bayramlaşma programı bu gün saat: 13.00 da Halk Eğitim Müdürlüğünde başladı. Halk Eğitim Müdürlüğündeki bayramlaşma töreninde Kaymakam Tuncay Dursun, Pamukova Cumhuriyet Savcısı Mehmet Günay, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ayhan Şenol, İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta, İlçe Milli Eğitime vekalet bakan Muhsin Akın, Şübe müdürü Mustafa Akman, Halk Eğitim müdürü Aziz Demir, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri yanında sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve muhtarlar da katıldılar. Halk Eğitim Müdürlüğündeki bayramlaşmadan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünde ve  devlet hastanesinde de bayramlaşma yapıldı. Kaymakam ve beraberindeki heyetin son bayram ziyaret yeri Şehit ailesi ziyareti oldu.
1993 yılında Tunceli de teröristlerle bir çatışmada şehit düşen Hüseyin İpekçioğlunun ailesi ziyaret edildi. Cumhuriyet mahallesinde oturan Şehit Hüseyin İpekçioğlu nun babası Kazım İpekçioğlu ve annesi Huri İpekçioğlu kaymakam ve beraberindeki heyeti kapıta karşıladılar. Kaymakam ailenin bayramlarını kutladı. Şehit annesi Huri teyzenin ise elini öptü.
Devlet olarak her zaman yanlarında oldukların söyleyen Kaymakam Tuncay Dursun:
“Devletimiz her organıyla daire amirleri, adliye üst düzey yetkilileri, güvenlik kuvveti yetkilileriyle birlikte ziyaretinize geldik. Gelelim, gelmeyelim kapılarımız gönülden sizlere devlet yetkilisi olarak, hemde vatandaş olarak açıktır” dedi.
Şehit babası Kazım İpekçioğlu gelen misafirlere teşekkür etti. 1 şehit üç çocuk annesi olan Huri teyze ise duygulandı. Bir ara yaşlanan gözlerini elleri ile sildi.
 
Kapı önüne, gelen misafirler için masa ve sandalyeler çıkarıldı. Bayram ikramı yapıldı. Bir süre sohbet edildi. Kaymakam ile birlikte gelen heyet  daha sonra bayram programını bitirdi. Kaymakam bayram programına katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. İyi bayramlar diledi.
Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2010, 02:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
TOLGA PAKDOGAN
TOLGA PAKDOGAN - 9 yıl Önce

ben huseyi̇n i̇pekci̇oglunun ti̇m arkadasiydim bereber tunceli̇de görev yaptik ve mani̇sa kirk agacta dan oraya gi̇tti̇k

koreli geyve
koreli geyve - 13 yıl Önce

helal olsun kaymakam beye bende senin ellerinden öpüyorum bize sizin gibi devlet adamları lazım size saygı ve sevgilerimi sunuyorum

SIRADAKİ HABER