banner392

CHP’nin siyaset okulu programına katılanlara belgeleri verildi.

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Sakarya İl Eğitim Sekreterliği tarafından düzenlenen Siyaset Okulu 1. Dönem programlarına katılan partililere il binasında düzenlenen bir törenle belgeleri verildi. Pamukova’dan da CHP Gençlik Kolları başkanı İsa Şahinoğlu belge aldı.

CHP’nin siyaset okulu programına katılanlara belgeleri verildi.
10 Ekim Pazar günü başlayan 14 Kasıma kadar devam eden Siyaset Okulu programına katılanlara:
1-Sosyal Demokrasi ve Genel Siyaset,
2-Siyasal Parti Kavramları ve CHP,
3-CHP’nin Dış Politikaları ve AB-Türkiye ilişkileri,
4-CHP Üyeliği ve Sorumlulukları,
5-CHP’nin Sosyal Sorumluluk Politikaları,
6-CHP Tüzüğü, Yönetmelik ve Program,
7-Türkiye’nin Ekonomik Profili,
8-CHP Örgüt Yapısı ve Yönetim Anlayışı konuları üzerine dersler verildi.
 
CHP İl Merkezinde verilen derslere katılan 32 üyenin belgeleri parti merkezinde düzenlenen bir törenle verildi.
Tören öncesi CHP nin örgütlenmesi konusunda şema üzerinde en ayrıntıya kadar bilgiler veren Hatunoğlu: “En kenar mahalle birimlerine kadar partinin örgütlenmesi tamamlanacak, köy köy, sokak sokak gezilip vatandaşlarla yakın diyalog içinde olunucak” dedi.
İl Başkanı Cem Hatunoğlu şunları söyledi:
“CHP’nin 80 kişilik Parti Meclisi Karar Organı’na bağlı olarak; Yurt Dışı temsilcilikleri, Bilim Kültür Platformları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İl Örgütleri, İlçe Örgütleri CHP nin tüzük ve programı doğrultusunda çalışacaklar. Muhtarlık Bölge alanları sorumluları, sokak sorumluları vatandaşların ayağına giderek yerinde tesbit ve çalışmalar yapacaklar.
İl düzeyinde 28 tane komisyon kurduk. Bu komisyonlar yaşlılarla ilgili komisyon, Emekliler komisyonu, Eğitim komisyonu, STK (Sivil toplum Örgütleri) Komisyonu, Mahalli sorumlular komisyonu, Yardıma ihtiyacı olan kimselere yardım komisyonu, Girişimcilik komisyonu, Depremle ilgili komisyon  gibi,  şu an 28 tane komisyon kurmuş bulunuyoruz. İl Başkan yardımcılıklarına bağlı çalışacak komisyonlar da görev alan çok değerli arkadaşlarımız var. Komisyon başkanları kendi alanlarında ihtisas sahibi olan insanlardan oluşmakta” dedi.
Hatunoğlu Sendikalarla da görüşmeler içindeyiz. Bölgemizde iş yapan firmalarla görüşüyoruz. Bizler istihdam sağlayan işverenlerimize karşı değiliz. Onlarla görüşüyoruz CHP nin politikalarını anlatıyoruz” dedi. Hatunoğlunun konuşmasından sonra sertifika törenine geçildi.
 
İl ve ilçelerden seminerlere katılan 32 partiliye Siyaset Okulu 1. Dönem belgeleri verildi. Belgeleri alan üyeler daha bir şevkle çalışacaklarını söylediler. Parti il binasında düzenlenen tören sonrasında belgelerini alan kursiyerlerle birlikte İl Başkanı Cem Hatunoğlu, Eğitim sorumlusu Parti yönetim kurulu üyesi Yüksel Büyükakten, CHP eski il başkanı ve mali müşavir Şaban Koludra ve İl Gençlik Kolları İl Sekreteri Çağatay Bayrak birlikte fotoğraf çektirdiler.
 
Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2010, 01:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER