banner392

Sakarya Ercova Yaylası Offroad Oyunları tamamlandı

Sosder tarafından organize edilen 2. Ercova yaylası offroad oyunları tamamlandı. Yarışmaya katılan 34 araç ve 68 pilot çeşitli engelere karşı yarıştılar. Üç gün boyunca devam eden yarışmalar da Mehmet Ayaz – Caner Ayaz ikilisi Suzuki G. Vitra ile 00.11 dakika 32 saniye de birinci oldular. 34 araçtan 9 tanesi abondone oldu.

Sakarya Ercova Yaylası Offroad Oyunları tamamlandı
Yurdun değişik yerlerinden Pamukova Hüseyinli köyü Ercova offroad yarışlarına katılmak için gelen yarışçılar cumartesi günü başladıkları yarışmaları Pazar günü tamamladılar. Yarışmalarda çeşitli engelleri araçları ile aşarak zamana karşı yarışan offroadcılar kazazıs şekilde tamamladıkları 1. Sakarya Ercova Yaylası offroad oyunları sonunda başarılı gelen yarışmacılara kupaları verildi.
Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun yarışmada dereceye girenlere kupalarını verdi. Kaymakamlık yazı işleri müdürü Ahmet Baran ise yarışmacılarla bol bol sohbet etti. Yarışları seyretmek için pamukova’dan ve dışardan çok sayıda vatandaş geldi. Pazar günü akşam saatlerinde kupa töreninden sonra yarışcılar ve seyirciler bölgeden ayrıldılar.
İşte  2. Ercova Yaylası Offroad oyunları yarışması sonuçları:
 




Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2010, 01:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER