banner392

Yılmaz Arsalan bu akşam Show TV de olacak

Pamukova Öğretmenevi Müdürü Yılmaz Arslan ve Metin TAN Shov TV'deki Canlı Para yarışmasına programına bu gün akşam çıkacaklar. Saat 10.00 da Pamukova dan yola çıkan Arslan her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Yılmaz Arsalan bu akşam Show TV de olacak

Canlı olarak yayınlanan bilgi kültür içerikli yarışma sekiz sorudan oluşuyor sekiz soruyu bilen yarışmacılar yarışma sonunda 1 milyon lira (eski para ile bir trilyon lira ) kazanıyorlar. Yarışmanın her hangi bir etabında ayrılma gibi bir durum söz konusu olmadığı gibi tüm soruları bilmek gerek. İlk dört soru dört şıktan oluşmakta ve bir milyonu her bir sorunun üç şıkkına paylaştırabiliyorsunuz. doğru çıkan şıktaki para ile diğer soruya devam ediyorsunuz.5,6, 7. sorularda şık sayısı 3 olup iki şıkka para yatırabiliyorsunuz.8. soruda ise 2 şıktan oluşmakta bir şıkka para yatırıyorsunuz.Birinci sorudan itibaren taşıdığınız parayı sekizinci soruyu da bilirseniz sizin oluyor. Yılmaz ARSLANve Metin TAN'a yarışmada başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 21:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
abdullahkurtuluş
abdullahkurtuluş - 13 yıl Önce

bre hasan h.z. ali ile alevi ile ne sorunun var beceriksizi avutmayamı kalkıyosun.

vatandaş
vatandaş - 14 yıl Önce

sizleri izledim ikiniz de kendinizi övdünüz ama biriniz iki trilyon parayı batırmış.biriniz 7 km lik kitap okumuş ama burnunun ucundaki babili okumamış.yazıııııık.bir de hava atıyo şu kadar kitap okudum diye.ya ali ismi nasıl olur da türkiyede çok olur sanki burası alevi toplumu.buna da mı kafanız çalışmadı.yazık ben hiç kitap okumadım ama sizlerden cok daha soru bildim. y6azık .yazık.nasıl bilmezsin türkiyenın mehmetçiğini mehmedini.gercekten yazık. atalarımız doğru soylemiş büyük konuşma diye.kitap okumuş da falanmış filanmış.hava attın ama nafile neyse öğretmenim yazık oldu sana.hem cok cocuksu idin.70milyon seni izledi ağır adam olacaktın vessalam.

brhsn
brhsn - 14 yıl Önce

yılmaz hoca tebrıkler ama yanına akıllı bir eküri alsaydın be kardeşim..

SIRADAKİ HABER