banner392

Cumhuriyetin 87. Yılı Anısına Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi

İl Gençlik Spor Müdürlüğünün düzenlediği Gençler Masa Tenisi Müsabakasına Pamukova dan 22 öğrenci katıldı. 15 öğrencinin İlk defa katıldığı müsabakada ilk dörde giren öğrencimiz olmadı.

Cumhuriyetin 87. Yılı Anısına Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi
Turnuva gençler katogorisinde oldu. Pamukova ise turnuvaya küçükler ve yıldızlar katogorisinde katıldı. Sakarya dan toplam 128 öğrenci yarıştı. 30 Ekim cumartesi günü Adapazarı Lütfü Yaman Spor Salonunda yapılan müsabakalarda Sakarya İhtisas Kulübünün öğrencileri ilk dörde girdiler. 13 Kasım da yapılacak Atatürk kupası tenis turnuvasında ilk dörde giren öğrenciler arasında yapılacak müsabaka sonunda başarılı öğrencilere kupaları verilecek.
Turnuvaya El Birlik İlk Öğretim Okulundan 14 öğrenci katıldı. Turnuvaya katılan öğrenciler çok güzel bir gün geçirdiklerini ve  güzel dostluklar kurduklarını söylediler.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2010, 01:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
engin uysal
engin uysal - 14 yıl Önce

Faruk Hocam teşekkür ediyorum.Üç yıldır masa tenisinin öğrenciler arasında sevilmesini ve yaygınlaşmasını istiyorum Yaptığım işin doğru olup olmadını üç yıldır anlayamadım.İlk yılki heyecanımıda kaybettim.Ama yinede o çocukların heyecanını ve mutluluğunu paylaşmak inanılmaz bir şey.Faruk Hocam o köy ziyaretlerinin hoş sohbetlerin anısını unutabiliyor musun.emekli olunca unutamayacağın anıların arasına girecek.ve bir gün herkes öğretmenliğin 8-15 mesaisi olmayacağını anlayacak.

Faruk Gökbulut
Faruk Gökbulut - 14 yıl Önce

Engin Hocam, tatil günü bile öğrencilerinize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum.İlçemizden daha nice şampiyonlar çıkaracağınıza yürekten inanıyor,başarılarınızın devamını diliyorum...

SIRADAKİ HABER