banner392

Pamukova’nın Aslanları Antalya’da dereceye girdiler.

Pamukova Kick Boks Kulübü Sporcuları (Hatice Salih, Mihriban Burçin Aygır, İbrahim Kaçar, Ramazan Bayram.) Antalya da yapılan Türkiye Sanda Şampiyonasında dereceye girdiler.

Pamukova’nın Aslanları Antalya’da dereceye girdiler.
60 kg da Hatice Salih 1. olurken 56 kg da Mihriban Burçin Aygır 2.  60 kg da İbrahim Kaçar 3. 65 kg da Ramazan Bayram 3. Oldu.
Antalya’dan dönen Kick Boksçular aileleri tarafından sevinçle karşılandılar. Sporcuları ile birlikte giden Hocaları Naci ve Nebi İhtiyar elemelerde Pamukovalı Kick Boksçuların başarılı bir müsabaka çıkardıklarını söylediler. Nebi ve Naci Hoca: “Bizlere gösterilen destek devam ettiği sürece daha büyük başarılara imza atacağımıza eminiz” dediler.
25 Mart tarihinde Estonya da yapılacak Avrupa  Şampiyonasına  katılacak. Temmuz Ayında da Çin (Pekin de) Milli Takım olarak Dünya Şampiyonasına katılacak olan Kick Boksçulara maddi ve manevi destek de bulunan Pamukova Kaymakamlığı, Pamukova Belediyesi, Halk Eğitim Müdürlüğüne ve Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Şaban Özzaim’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Nebi ve Naci İhtiyar; Dünya Şampiyonası için de söz verdiler.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2012, 22:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER