banner392

Has Gençlik Çanakkale'de buluştu.

HAS Partili gençler, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü için 11 Mart 2012 Pazar günü Çanakkale'de buluştular. HAS Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu, Türkiye'nin birçok bölgesinden katılımların gerçekleştiği programa, HAS Parti Sakarya İl Gençlik Kolları da katılım gösterdi. HAS Partili gençlerin Çanakkale buluşmasına Genel Başkan Numan Kurtulmuş da katıldı.

Has Gençlik Çanakkale'de buluştu.
Bu yıl ilki gerçekleştirilen bu programın bundan böyle her yıl geleneksel hale getirileceğini belirten HAS Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı M. Enes ŞEN, “Çanakkale zaferinin istikbalimiz açısından ne derece önemli bir hadise olduğunun tüm gençlerimiz tarafından idrak edilebilmesi için HAS Gençlik olarak bizler de bu sorumluluk anlayışıyla hareket ediyoruz”, dedi.
HAS Parti Genel Merkez Gençlik Kolları ile Çanakkale İl Gençlik Kolları ve İl Başkanlığının organizesinde gerçekleştirilen programda, Kilitbahir’de kahvaltı yemeğinde bir araya gelen HAS Gençlik, Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un konuşmasından sonra Çanakkale Şehitler Abidesi, 57. Alay Şehitliği ve Conk Bayırı’nı ziyaret ettiler. Hava şartlarının soğuk ve yağışlı olmasına rağmen şehitlik gezilerine devam eden gençler programdan oldukça memnun ayrıldılar.


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2012, 22:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER