banner392

Yeniden yapımına başlanan Kent Park’ı başkan yakından takıp ediyor.

Daha önce Pamukova Belediyesi parkı olarak bilinen yeni adı Kent Park olacak olan parkın yapımı devam ediyor. Belediye Başkanı Cevat Keser yapım çalışmalarını fırsat buldukça balkon’dan takip ediyor.

Yeniden yapımına başlanan Kent Park’ı başkan yakından takıp ediyor.
Bugün Kent Park için tırla getirilen büyük ağaçlar meraklı vatandaşların bakışları arasında iş makineleriyle parka indirildiler.
 
Yeni Kent Parkı’nın mayıs ayına kadar bitirilip hizmete açılacağı bildirildi. Yeni parkta eski yapı tamamen değişiyor. Ortadan sürekli akacak bir dere olacak. Yazın gölgesinde oturulabilecek büyük ağaçlar yanında vatandaşların rahat zaman geçirebilmesi için ağaç masalar, çeşitli süs bitkileri ile görüntü estetiği ne önem verilecek.
 
Daha önce parkın ortasındaki çay ocağı ise parkın dışında bir alanda kurulacak.  Yapım çalışmalarını zaman zaman izleyen vatandaşlar her dönemde parkın yeniden yapılmasını eleştiriyorlar. Ancak önceki yapının da iyi olmadığını söylüyorlar. Şimdi herkes kent Park bitene kadar bekleyecek.


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2012, 21:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ADNAN yILDIZ
ADNAN yILDIZ - 12 yıl Önce

Cevat,cigim sen ne yaptigini biliyorsun,yillanmis bildigimiz parki geri getirmek cabasindasin,her zaman arkandayim,destekliyorum ve o guzelim onlarca cam agacani kestireni de lanetliyorum,o bir katliam di.Sevgi ve saygilarim la.

pamukova
pamukova - 12 yıl Önce

sayın başkan parktan daha önemli işiniz yok mu içrat istiyoruz sağlıkta yok sunuz hizmete yoksunu pamukovayı geyveye taşıyorlar sizne yapıyorsunuz park hayırlı olsun

Emir
Emir - 12 yıl Önce

başkanımızın ilerde yapacağı hizmetlerden memnun olacagımaza inyonuyorum

Eski
Eski - 12 yıl Önce

Tarih tekerrür ediyor Senin deden de paşa deresinde havuz yapıp tekneyle gezerdi.Yanlız senin havuzpark yapmana gerek yok.Pamukovanın her cadde ve sokakları SAYENDE havuz oldu.Sakın doğalgaz çalışması deme. Doğalgaz firması açtığı ve söktüğü parke taşlarını yerine koyacak ama sen onun yerine ben hallederim deyip birşeyler istersen yazın da tozunu çekeriz

erdinç cenk
erdinç cenk - 12 yıl Önce

çakılan her faydalı çivi şüphe yok ki hizmettir. lütfen siyasi boyutu bilmiyoruz ama hastahanemizin durumu içler acısı geyveye muhtaç kalır olduk bunu sindiremiyorum lütfen başkanım birşeyler yapın pamukovada siyasetçi yoksunumu? yoksa sıkıntı nerede?

melike
melike - 12 yıl Önce

tüh keşke uğraşmasaydınız uğraştırmasaydınız tekrar beyenmeyip yıkılacagına eminim bunlarla vakit geçireceğinize bir dönüp bakın pamukovanın haline parklardan başka ne kaldı pamukovanın toprakları park kabul ediyorda şu saygı değer doktorlarımızı kabul etmiyor doktor istiyoruz sağlık istiyoruz çok mu şey istiyoruz

aa
aa - 12 yıl Önce

Cevat Başkan şu Pamukovaya birde TOKİ yi getirsen garibanı orta halliyi ev sahibi yaparsan varya sana herkes duacı olur.

SIRADAKİ HABER