banner392

Pamukovalı karateciler madalya avında‏

25.08.2012 Tarihinde Ankara İlinde yapılan 9'İlden 400'Sporcunun katıldığı 5. İller arası Zafer Kupası Karate Müsabakalarında Pamukovalı Karatecilerimiz 10'Şampiyonluk 5'İkincilik 8'Üçüncülük Madalyası almayı başardı. Genel sıralamada tek başına Sakarya’mıza Şampiyonluk Kupasını getirdi.

Pamukovalı karateciler madalya avında‏
Ankara'dan direk Yalova İline geçen Pamukovalı Karateciler hız kesmeden, 26.08.2012 Tarihinde Yalova İlinde yapılan 4'İlden 150'Sporcunun katıldığı İller arası Zafer Kupasına katıldı, buradan da 15'Şampiyonluk 7'İkincilik 11'Üçüncülük Madalyası almayı başardı.
             
Antrenör Seçkin Küçükseller:
 
“Öncelikle iki günde iki değişik İlde yapılan bu müsabakalarda yol yorgunluğuna rağmen, hiç şikayet etmeden bu başarıları alan öğrencilerimi kutluyorum. Bundan 4'ay önce Halk Eğitim Müdürümüz Aziz Demir’in Desteğiyle Milli Hakem ve Antrenör Muammer Sağlam bizimle çalışmaya başladı. Başarılarımız o günden beri katlanarak artmakta ve başarımızın asıl mimarı bence Belediye Başkanımız Cevat Keser bizim karşılaştığımız maddi manevi bütün sorunlarda hep yanımızda Bu arada Başkanımız Cevat Keser'e öğrencilerim ve aileleri adına teşekkür ediyorum.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2012, 01:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER