banner392

Pamukova semalarında sabah dolaşan planör uçak İzmit’e gitti

Üç gündür sabah erken saatlerde Pamukova semalarında dolaşan planör uçak pamukova’dan ayrıldı. Cihadiye köyü hava alanından sabah havalanıp Pamukova üzerinde uçuş yapan planör uçak bu gün pamukovadan ayrıldı.

Pamukova semalarında sabah dolaşan planör uçak İzmit’e gitti
Üç günlüğüne Pamukova ya uçuş için gelen planörcü iki kafadar geldikleri günden beri havanın iyi olduğu saatlerde Pamukova üstünde uçuş yapıyorlardı. Pamukovalıların bir anlam veremediği bu planörün ne olduğunu öğrenmek için Cihadiye köyü havalanına gittik ancak planörcüler pamukovadan ayrılmışlardı. Hava alanında tarım işletmeleri yetkililerinden öğrendiğimiz kadarı ile üç gün önce Pamukova ya İzmit ten gelen iki planörcü uçuş sporu için gelmişler. Kaldıkları üç gün içinde de her sabah havanın güzel olduğu saatlerde Pamukova üzerinde uçuş yapmışlardı. Bu gün ise planörcülerin İzmit e gittiğini öğrendik. Yarın sabah  Pamukova üzerinde dolaşan bir motorlu planör göremeyeceğiz.
Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2010, 22:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Doğan Aksin
Doğan Aksin - 14 yıl Önce

Selamlar, motorlu planörün sahibi ve pilotuyum. Öncelikle Pamukovada kaldığımız süre içerisinde bizlere gösterdiğiniz samimi ve içten davranışlarınız için tüm Pamukova'lılara teşekkür ediyorum. Herşey güzeldi. Sakarya nehri ve vadisi güzel, tabiat güzel, En önemlisi insanlar güzel..Sağolun Pamukovalılar.
Uçuş için uygun hava şartlarının sadece sabah erken saatlerde olmasından dolayı uçuşlarımızı çoğumuzun uykuda olduğu erken saatlerde yapmak zorunda kaldık.
Bundan dolayı pamukova halkından

SIRADAKİ HABER