banner392

D-650 Yolu Can Almaya Devam Ediyor

D-650 yolu, gökgöz köyü altında Ak-Gıda tesisleri önünde karşıya geçerken tır’ın çarptığı Ahmet Hamdi Ekşi (44) hayatını kaybetti.

D-650 Yolu Can Almaya Devam Ediyor
Gece saat 12.30 suları Ak-Gıda’dan sardığı malı götürüp geri dönüşünde aracını Kamyoncular Kooperatifi otoparkına çekip irsaliyesini firmaya teslim etmek için karşıya geçerken Pamukova yönünden gelen tır’ın çarpması sonucu aracın altında kalan ve daha sonra da arkadan gelen aracın üzerinden geçtiği Ahmet Hamdi Ekşi kaldırıldığı Pamukova Devlet Hastanesinde kurtarılamadı.
Çarpan tır ise durmadan yaklaşık 2 km uzaklıktaki tesislere kadar gitti. 34 ZES 96 plakalı tır’ın söförü Faruk Özsoy (48) daha sonra geri gelerek Pamukova Jandarmasına teslim oldu. İfadesinde aracının bir şeye çarptığını anladığını ve geri döndükten sonra insan olduğunu öğrendiğini söyledi. Tır sürücüsü karakolda nezaret altına alındı.
AHMET HAMDİ EKŞİ BUGÜN GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ.
Dün gece yine yol çalışması için tek şeride verilmiş D-650 karayolunda meydana gelen kaza kurbanı Ahmet Hamdi Ekşi nin cenazesi, bugün ikindi namazından sonra Cumhuriyet Mahallesi Camisinde  kılanan cenaze  namazının ardından  yukarı mezarlıkta toprağa verildi. Katılanları cami almadı. Dışarda kalan cemaat cami dışanda saf tuttu.
Pamukova’nın tanınmış ailelerinden olan Hasan Ekşi’nin kardeşi Kazım Ekşi’nin oğlu, MHP Pamukova İl Genel Meclisi üyesi Mevlüt Ekşinin kardeşinin oğlu,  Eğitimci Ruhi Ekşi’nin kardeşinin oğlu, Belediye de çalışan Recep Ekşi’nin kardeşi, Kemal Ekşinin abisi olan ve baba mesleği olan Ahmet Hamdi kamyonculuk işi yapıyordu. Evli ve iki çocuk babası da olan Ahmet Hamdi Ekşi’nin cenazesinde yakınları gözyaşlarını tutamadılar.
Pamukovahaber.com olarak biz de hayatını elim bir kaza sonucu kaybeden Ahmet Hamdi Ekşi ye Allah tan rahmet dilerken, yakınlarına başsağlığı ve Allahtan sabır niyaz ediyoruz.

Babası ayakta zor duruyordu




Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2010, 23:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
murat balaban
murat balaban - 14 yıl Önce

allah cc sabırlar versin yeri ve mekanı cennet olsun ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim

Ahlat'lı
Ahlat'lı - 14 yıl Önce

Ben anlayamıyorum şu karakollarının yaptığı işlere, bu yolları denetleyen trafikçilere! Yollarda çalışma yapılmaya başlanılmadı, Pamukova çıkışı ile İlhan Tan tesislerine kadar yolları kapadılar, Rahmetli Ekşi öldü,yollar hemen açıldı, Ne İş anlamakmümkün değil, Muamma. Yol çalışmalarında uyarılar yetersiz. Duyun Karayolları, Duyun Bölge Trafik Denetleme departmanları, yazık yazık çok yazık.

selim doğan
selim doğan - 14 yıl Önce

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun mevlüt abi allah sana ve yakınlarına sabır versin

Ruhi EKŞİ
Ruhi EKŞİ - 14 yıl Önce

10 Temuz günü vefat eden ağabeyim Mehmet Ekşi'nin cenasi ile, Zamansız vede talihsiz bir trafik kazası sonucunda genç yaşta Hayatını Kaybeden Sevgili yeğenim Ahmet Hamdi EKŞİ'nin cenazesinde Bizleri yanlız bırakmayan , acımızı paylaşan Tüm doslarımıza ve Pamukova haber com ile Pamukova halk com internet haber haber kurumlarına teşekkür eder, herkese iyi ve üzun ömürler dilerim. Tüm geçmişlerimize Allah Rahmet Etsin.

kardeş
kardeş - 14 yıl Önce

allah cc hepinize sabır versin karanın mekanı cennet olsun

yok
yok - 14 yıl Önce

yolları yapmak için kaç can yancak

rotasız
rotasız - 14 yıl Önce

üst geçit yok alt geçit daha çok kazalar olur bu yolda

SIRADAKİ HABER