banner392

Ziraat Bankası Müdürü Köroğlu Kütahya ya tayin edildi

Pamukova Ziraat Bankası müdürü H. Aydın Köroğlu Küthyaya’ya tayin edildi. Yerine ise İzmit / Bekirpaşa Ziraat Bankası şübesi müdür yardımcısı Zeki Çıtak ın atandığı öğrenildi. Pamukova’da uzun süredir çalışan Müdür H. Aydın Köroğlu yarın ilçemizden ayrılıyor. Pamukova da kaldığı süre içinde Pamukovalılara elinden geldiğince yardımcı olmaya çalştığını söyleyen Köroğlu Pamukova çiftiçisinin topraklarına sahip çıkması önerisinde bulundu.

Ziraat Bankası Müdürü Köroğlu Kütahya ya tayin edildi
Pamukova da kaldığı süre içinde çiftçiye elinden geldiğince destek olduğunu söyleyen H. Aydın Köroğlu veda mesajında şunları söyledi.
“Pamukova ve Pamukovalıları çok seviyorum. İlçelerine sahip çıksınlar. Güzel ilçeyi beton yığınlarına çevirmesinler. Arazilerin yabancılara geçmemesi için çok mücadele verdim. Çiftçiye kredi verdim. Topraklar işlemeyenin eline geçmesin dedim. Pamukova çiftçisinin elinde kalsın diye bunu yaptım”  diyen Köroğlu: Pamukovanın Tarım Bölgesi ilan edildiğnide söyledi.
“Geyve, Taraklı, Sabanca ve Pamukova Tarım Bakanlığı tarafından özel statü ile bu bölge sanayi bölgesi değil,  tarımsal alan ilan edilmiştir:” dedi.
“Tarım havzası ilan edilen Pamukova da tarımsal faliyet olacak.  Capo denen işletme de fideleme tesisi kurulacak, Manga Gıda tarafından, depolama tesisleri kurulacak. Dünyaca ünlü olan Mango Gıda firması 6.5 dönümlük yerini aldı bile” dedi
Köroğlu Pamukovalıların topraklarına sahip çıkmasını isterken “Pamukova da bir avuç toprak, bir avuç altın” demektir” dedi.  Pamukova Ziraat Bankası müdürü H. Aydın Köroğlu:
“Ben Pamukovalıları ve pamukova’yı çok sevdim, Halkını sevdim, herkese hakkımı helal ediyorum. Tayinim Kütahya ya çıktı buradan ayrılıyorum. Ancak Büyük işletmeler önünde küçük işletmeler duramaz, Pamukova hızla gelişiyor, gelişen Pamukova nın önünde küçük insanlar da duramayacaktır.” dedi.
Köroğlu ilk defa sitemize yaptığı özel açıklama da önemli bir iki konuyu da şu cümlelerle aktardı.
“Pamukova da hızlı tren durmayacak. Hızlı tren Mekece köyünde duracak. Mekece köyünden yapılacak bir ayrımla Bursa ya tren yolu açılacak, Yalova hattınada tren rayı döşenecek. Bu projeyi bir yerde gördüm. Pamukova gelecekte çok daha gelişmiş bir yer olacak. Tarımsal alanda hızla kalkınacak Pamukova’ya Carter uçakları inecek.  Carter uçakları ile nakliye yapılacak. Meyve ve sebze Hali hizmete girecek. Pamukova çiftçisi gelecekte hakkını alabilecek” dedi.
Kendisi ile ilgili bazı iddaları da yanıtlayan Ziraat Bankası müdürü H. Aydın Köroğlu şunları söyledi.
“Benim hakkımda ileri geri dedikodular yapıldı. Hiç birisi doğru değildir. Benim bir gün Osmaneli de 160 promil alkolle yakalandığım söylendi. Mahkeme kararlarında hiç öyle bir şey yok. Bana kurulan tuzak vardı. Yargı bunu bozdu” dedi.
Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2010, 00:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Pamukova halkı
Pamukova halkı - 14 yıl Önce

Pamukova halkı seni özlicek müdürüm.Yaptıklarını belki bi cevre hatırlamıcak ama Allah unutmıcak tabi bizlerde..Tesekkur ediyrz herseyler için müdürüm.Bizim vizyonumuzu bi nebze degistirmeye calıstın ki değistrdiğinede inanıyorz.yeni görev yerinde de basarılar dileriz:)

Ali
Ali - 14 yıl Önce

Müdürüm Pamukovaya yaptığnınz hizmetlerden dolayı kutlar, yeni görevinizde başarılar dilerim.Umarım gittiğiniz yerdede küçük beyinli insanlarla karşılaşmazsınız.Allah yar ve yardımcınız olsun.

ali şsnol
ali şsnol - 14 yıl Önce

hak ettin be kardeşim işine gelenin işini gördün gelmeyenin görmedin

SIRADAKİ HABER