banner392

Pamukova Karadenizspor’dan sert açıklama

Pamukova Karadenizspor adına basın açıklaması gönderen Hakan Dağ “Takımımız birçok engelemelerle karşı karşıya kalmakta. Bunun en büyüğüde İl Hakem Kurulu 2 senedir bizlere tecrübesiz hakemler yollayarak yapmaktadır. Biz korkak olmayan, onyargısız hakemler istiyoruz” dedi.

Pamukova Karadenizspor’dan sert açıklama
İŞTE HAKAN DAĞ IN BASIN AÇIKLAMASI
“2 senedir mücadele ettiğimiz Sakarya 1. Amatörde hiçbir destek almadan mücadele etmekteyiz. Ama gelin görünki birçok engelle karşılaşmaktayız. Bunların en büyüğü ise İl Hakem Kurulu. İl Hakem Kurulu 2 senedir bize art niyetli ve tecrübesiz hakemler yollamaktadır.
 
 
“ARTIK EMEĞİMİZ ÇALINSIN İSTEMİYORUZ”
Pamukova Karadenizspor un emeği çalınsın istemiyoruz. Biz destek görmeden ve Fair Play çerçevesinde mücadele etmekteyiz. Biz İl Hakem Kurulundan tecrübeli ve bu işi art niyetsiz yürüten hakemler istiyoruz. Sayın İl Hakem Kurulu bu işi yapmıyorlarsa istifa etsinler. Bu işin ehli İl Hakem Kurulu bu işi yürütsün. Kimse bizim alınterimizi, emeğimizi çalmasın. Herkes dürüstçe, art niyetsiz bu görevi yerine getirsin.
 
“TECRÜBESİZ HAKEMLER VERİLEREK BİZLER KURBAN MI SEÇİLİYORUZ”
Bu haftaki hakem (Mustafa Gürçağlar) Hif hakemi hiçbir tecrübesi yok. 2.Haftadaki hakem (Mükremin Uzer) Hangi ciddi maçı yönetmiş. Hangi tecrübeye sahip. Bizim maçlarda tecrübe edinsin diye biz kurban mı seçildik.
 
“BİZ CESUR, KORKAK OLMAYAN HAKEM İSTİYORUZ”
Biz artık tecrübesiz hakem istemiyoruz. İyi niyet sabrımızı taşırmıştır. Hakemlerde hatasının cezasını kendi kurallarından almalı. Ama biz takip ediyoruz. Hiçbir hatalı hakem cezalandırılmıyor. Bizde bu olaylar devam ettiği müddetçe de hakkımızı Medya ve Sporseverlerle paylaşacağız.
 
“Biz Cesur, Korkak olmayan, Önyargısız hakem istiyoruz. Biz Korkak hakem istemiyoruz”
 
Pamukova Karadenizspor adına
Hakan DAĞ
Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2011, 21:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
selma yavşan
selma yavşan - 12 yıl Önce

senin tecrübesiz dediğin mustafa gürçağlar bu işi 8 yıldır yapıyor ayrıca hif hakemide değil önce iyi bilgi edin sonra haber yap arkadaşım hakkında

pamukovalı
pamukovalı - 13 yıl Önce

hakemler dü
rüs olmalı sıradan kişiler hakemlik yapmıyor insaların haklarını çalmamalı yoksa Allah Katında hesapları zor olup çin kul hakkı olur

SIRADAKİ HABER