banner392

Has Parti 1. Kuruluş yılını kutladı

Sakarya İl Başkanvekili Haluk Uğur Dağıstanlı, parti olarak doğru yapılan işlere 'doğru' demek erdemini, Türkiye için göstermek zorunda olduklarını belirtti.

Has Parti 1. Kuruluş yılını kutladı
HAS Parti Sakarya İl Başkanvekili Haluk Uğur Dağıstanlı, parti olarak doğru yapılan işlere 'doğru' demek erdemini, Türkiye için göstermek zorunda olduklarını belirtti.

Dağıstanlı, partisinin birinci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, HAS Parti'nin
Türkiye siyasetinde yeni bir ses, soluk ve mevcut sistemin tek alternatifi olarak kurulduğunu kaydederek, siyasi partilerin devamlı bir şekilde kavga siyaseti yaptığını aktardı.

Açıklamasında,
Türkiye'de iktidar ve muhalefetin hiçbir konuda anlaşamadığını vurgulayan Dağıstanlı, "Birinin beyaz dediğine öteki mutlaka siyah demektedir. İktidara göre yaptığı tüm icraatlar kesinlikle doğrudur, hiç yanlışı bulunmamaktadır. Muhalefete göre ise iktidarın tüm icraatları yanlıştır, hiçbir doğrusu yoktur. Bu tavır hatalı ve çirkin bir tavırdır. Has Parti'ye göre bir hükümetin tüm icraatları yanlış olmaz, tüm icraatları da doğru olmaz. Biz Has Parti olarak, doğru yapılan işlere 'doğru' demek erdemini ülkemiz adına göstermek zorundayız. Çünkü iktidar doğru bir iş yaparsa tüm ülke bundan yararlanır." ifadesine yer verdi.

Hiçbir siyasi partiyi düşman olarak görmediklerine dikkati çeken Dağıstanlı, şunları kaydetti:

"Ama tüm siyasi partiler de bizim siyasi rakiplerimizdir. Has Parti olarak rekabet dilini kullanarak farklı bir siyasi parti olduğumuzu kamuoyu da yakından görmektedir. Has Parti olarak siyasi partilerden ilk talebimiz şu, düşmanlık dilini terk etmeleri. Düşmanlık dilini kullanırsanız, hiçbir konuda bir araya gelemezsiniz. En basit konularda bile kriz çıkartılır, en önemli konularda bile bir araya gelemezsiniz. Şu anda olduğu gibi 1 Kasım 2010 tarihinde siyasi hayatımıza giren Has Parti, tüm bu yanlışları doğru yapmak için gayret sarf etmektedir."
Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2011, 20:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER