banner392

Ahşap ev çıra gibi yandı.

Pamukova Cumhuriyet mahallesinde bir villa önünde yakılmış ataş eve sıçradı. Tamamen ahşap olan ev bir anda tutuştu ve kısa sürede çıra gibi yandı.

Cumhuriyet mahallesi kortepe mevkiinde Perşembe günü öğleden sonra çıkan yangına Pamukova Emniyet Müdürlüğü Pamukova İtfaiye Ekipleri kısa sürede olay yerine geldiler. Ancak evin tamamen ahşaptan yapılması yangının hızla evin her tarafına yayınlamısan neden oldu.
Pamukova itfaiyesi su ile müdehale ettiği halde alevleri durdurmayı başaramadı. Göklere yükselen alevler meyve ağaçlarını bile yaktı.
Yangını söndürmek için Pamukova Garnizon Komutanlığı itfaiyesi ve askerler, Geyve belediyesi itfaiyesi de yangını söndürme çalışmalarına katıldılar.
İstanul da ikamet eden F. Altıntaş isimli vatandaşa ait olan ahşap ev de yangın çıktığı zaman evde kimsenin olmadığı öğrenildi.
Yangının evin bahçesinde yakılan ateşten çıkmış olduğunun tahmin edildiğini söyleyen yetkililer. Evin ise tamamen ahşaptan yapılmış olduğu, çatı kaplamasında bile boya ve kimyasal malzemelerden yapılmış olması yangının bir anda evin yanıp kul olmasına neden olduğunu tahmin ettiklerini söylediler.


Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2011, 02:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER