banner392

Cumhuriyet Kupasının şampiyonu Anadolu Esnaf takımı oldu.

Pamukova da düzenlenen Cumhuriyet Kupası Halı Saha turnuvası kupasını Anadolu Esnaf Takımı kazandı.

Cumhuriyet Kupasının şampiyonu Anadolu Esnaf takımı oldu.
6 Ekim 2011 Perşembe günü başlayan turnuva ya 14 takım katılmıştı. Pamukova Celikler Halı Sahasında yapılan müsabakalarda finale kalan “Genç Garnizon” Takımı ile “Anadolu Esnaf” Takımı arasında geçti. Final maçında kazanan Anadolu Esnaf Takımı oldu.
Anadolu Esnaf Takımı Genç Garnizonu 3-1 malup etti. Final maçında ilk gölü Genç Garnizon takımı 4. dakikada Emre’nin ayağından kazanarak öne geçtiği halde. Anadolu Esnaf takımı 24 dakika da Oğuz un, 25 dakika da da kuaför Fatih Yavuz un ayağından kazandığı golle öne geçmesini bildi. Özellikle (sosyete kuaförü lakaplı) 57 numara ile oynayan Fatih Yavuz un golu gecenin golü oldu. Sosyetenin sol açıktan vurduğu top kalicin üzerinden geçip sağ köşede doksanda gol oldu. Tam bir sosyete golu oldu. Genç Garnizon yediği gollerden sonra atak oyunla öne çıkmaya çalışsada bir türlü gol bulamadı. 27 dakika da Anadolu Esnafın genç oyuncusu Oğuz Özmen’in ikinci golu takımını öne geçiren gol oldu.
Garnizon ikinci devrede Askerlik Şübesi başkanı Üsteğmen Mustafa Sarıkaya’yı maça aldı. Mustafa Sarıkaya 42 dakika da uzaktan vurduğu topu filelerle buluşturdu. Garnizon maçın sonuna kadar beraberlik yakalayıp maçı uzatmaya götürmek için elinden geleni yaptı. Ancak maçın son dakikalarına kadar başka da gol olmadı.
Böylece Genç Garnizon final de kupanın ikincisi olurken Maçı 3-2 alan Anadolu Esnaf takımı kupanın sahibi oldu.


KUPANIN 3. CÜLÜK VE 4. CÜLÜK MAÇLARI AKGIDA İLE YENİCE İ.Ö.O ARASINDA YAPILDI.
Cumhuriyet Kupası Halı saha turnuvasının 3. Sü ve 4. Cüsü belirleme maçında turnuvanın yarı finaline kadar gelen Akgıda takımı ile Yenice İlk Öğretim Okulu takımı arasında yapıldı.
Çekişmeli geçen maç sonunda kazanan Yeni İlk Öğretim Okulu oldu. Maçın ilk gölünü Akgıda takımı atıp önde başlamasına rağmen 13 dakika da Sinan Kocaman ın, 26 dakika da ve 47 dakikada genç oyuncu Ömer Gökbulutun ve 37 dakikada Tuncay Bilaloğlunun attıkları goller maçın sonucunu belirledi.
Maçın sonucu Akgıda 3 Yenice İlköğretim Okulu 4


Turnuvanın 3.cusu Yenice İlk öğretim Okulu olurken Turnuvanın 4. Cüsü Akgıda takımı oldu.
TURNUVA SONUNDA KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ.
Pamukova Garnizon Komutanlığı ve Emniyet  Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası final maçları sonunda maçlara katılan takımlara plaket ve kupaları verildi.


Turnuvanın şampiyonu Anadolu Esnaf Takımın kupasını Kaymakam Tuncay Dursun verdi. İkinci olan Garnizon Kumatınlığının kupasını İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta, Üçüncü olan Yenice İlköğretim Okulu takımının kupasını Garnizon takımı oyuncusu ve turnuvanın organizasyonunda emeği geçen Garnizon Komutanı binbaşı Erkan Arıcı, 4. Olan Genç Garnizon takımının kupasını turnuva organizasyonu komisyon üyesi Lütfü Sarman verdi.
Turnuvanın en centilmen oyunculuğu Pamukova Kamyoncular kooperatifi başkanı Şaban Özzaim e layik görüldü.
En iyi kaleci ödülü ise Emniyet B takımın kalecisi Turgay Oğuz a verildi. Turgay Oğuz un kupasını  Turnuva organizasyon kurulu üyesi Mehmet Atmaca verdi. Turgay Oğuz  maçlarda iki parmağı kırılmasına rağmen turnuva sonuna kadar kaleden ayrılmayan oyuncu olmuştu.
Garnizon takımının 9 numaralı oyuncusu Astsubay Aykut Yalvaç a da turnuvanın en çok gol atan oyuncusu olmasından dolayı kupa verildi.
Maç boyunca maçları yöneten müzik öğretmeni Süleyman Akçit e de maçları iyi yönetmesinden dolayı plaket verildi.
Hüseyin Şahin Tabldot takımına ise En centilmen takım ünvanı verildi.

Turnuva boyunca yaşına rağmen gösterdiği performansla ve Anadolu Esnaf takımının başarısında emeği geçen Kaleci Musa Atmaca ise final gecesinde maçtan önce seyircilere izzeti ikramda bulundu. Atmaca nın ikramı un helvası oldu. Helvayı da kıvamında yapmış olun Musa Atmaca aynı zamanda Lezzet lokantası ve tabldot yemek in sahibi. Ona verilen ödül ise takımının şampiyon olmasıydı.
Turnuva nın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılan takımlara teşekkür eden Kaymakam Tuncay Dursun şunları söyledi.
“Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen garnizon komutanımıza, emniyet müdürümüze, Mehmet Atmaca beye, Lütfü Sarman hocamıza ayrı ayrı teşekürler ediyorum. Bu konsept le hakemimizide sponsorlarımızıda ev sahibi tesislerimiz sahipleri Faruk Çelikler e teşekkür ediyorum. Ve en büyük teşekkürümüzüde basınımıza ve sporseverlere, maçları desteklemek için gelen Mehmetçiklere ediyorum. Hepinizi tebrik ediyorum”

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2011, 02:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GARNİZON
GARNİZON - 12 yıl Önce

Bu turnuvada şampiyon garnizon olmalıydı bnce..çünkü çok istekli gördüm onları ve başarılıydılar da nasıl oldu da öne geçip maçı verdiler hala anlamış değilim..

nizam
nizam - 12 yıl Önce

boş konuşmayın ak gıdayı yenen garnizon takımı bence oyunuyla şampiyon oldu zaten... denizi geçtiler çayda boğuldular. esnafı hafife aldılar. yeniceyi eze eze yendiler, ak gıdayı eze eze yendiler...

Faruk Gökbulut
Faruk Gökbulut - 12 yıl Önce

Yenice İlköğretim Okulu Müdürü olarak önce bize 3.lük kupasının getiren oyuncularım Akın,İsa,Tuncay,Sami,Sinan,Ömer,İlyas,Cengiz,Ahmet ve Mehmet e teşekkür ediyorum.Ayrıca maçlarımızda bizleri alkışlayan seyircilere,takım olarak centilmence topumuzu oynamaya çalıştık,sanırım seyir zevkide yaşattık.Biz bir ekip olduk inşalllah gelecek turnuvalarda da beraber olacağız.Teşekkürler çocuklar,ayağınıza sağlık.Turnuvaya renk kattınız.

GAZZELİ
GAZZELİ - 12 yıl Önce

DEĞERLİ ARKADAŞLAR NEZAMAN BİRBİRİMİZE KARŞI SEVGİ VE KARDEŞLİK İÇİNDE DAVRANACAĞIZ SPOR ÇOK GÜZEL BİRŞEY ÇOLUK ÇOCUK SEYREDELİM DİYORUZ AMA ORADAKİ SÖZ VE DAVRANIŞLARIN SPORLA YAKINDAN UZAKTAN ALAKASI YOK BU YÜZDEN YAPILAN ETKİNLİĞİN HİÇBİR ANLAMI KALMIYOR LÜTFEN BİRBİRİMİZİ SEVELİM VE SAYGILI OLALIM İŞTE OZAMAN HAYAT YAŞANMAYA DEĞER.

Yüksel Usta
Yüksel Usta - 12 yıl Önce

Öncelikle turnuvaya katılan ve emek veren tüm kişi ve kuruluşlara saygı ve şükranlarımı arz ediyorum. Futbol tam anlamıyla kora kor mücadele yapılması gereken bir oyundur, saha içierisinde ahlaki ve oyun kuralları içinde mücadelenin en üst düzeyde yapılmasını gerektirir. Bu turnuva içerisinde zaman zaman sertlikler meydana geldi, istemediğimiz tavır ve davranışlarda oluştu, istemeden kalplerini kırdığımız insanlar oldu. Kendisinden şahsen özür diledim. Eğer Emniyet Müdürlüğü olarak, kalbini kırdığımız arkadaşlarımız varsa kendilerinden şahsım ve teşkilatım adına özür diliyor, herkesin yaklaşan kurban bayramını şimdiden tebrik ediyor, Bütün Türk ve islam alemine hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor, saygılar sunuyorum.

İSMİN NE ÖNEMİ VAR
İSMİN NE ÖNEMİ VAR - 12 yıl Önce

YENİCE İÖO-ESNAFLAR MAÇINDA ESNAFLAR BAĞIRIP ÇAĞIRIYORLARDI NE OLDU DA GARNİZON MAÇINDA SUSTULAR.HÜSEYİN ŞAHİN TABLDOT UN EN CENTİLMEN TAKIM İLAN EDİLMESİNE MEMNUN OLDUM.ADAMLAR HAK ETTİLER.HER TAKIMDAN EN AZ 15 GOL YEDİLER AMA YİNE DE 1 TANE BİLE OLAY ÇIKARMADILAR YA DA HAKEME BAĞIRIP ÇAĞIRMADILAR..HELAL OLSUN ŞAHİN TABLDOT !!

birbilen
birbilen - 12 yıl Önce

e yusuf kardeş sen mehmet atmacaın yiğenisin tabi tebrik edersin önemli olan doğru olanı tarafsız ve haklı bi şekilde yazmak gereir herkes gördü neyin ne oldugunu fazla söze gerek yok genede bir etkinlikti başladı ve bitti herkes eğlediyse ne mutlu...

Spor Yazarı
Spor Yazarı - 12 yıl Önce

Tekme ve küfürlerin havada uçuştuğu bir maçta bunları görmüyor ve duymuyorsanız inadına eleştirmek yerine alkış tutuyorsanız size söyleyecek bir söz yok siz alkışlamaya devam edebilirsiniz.


SIRADAKİ HABER