banner392

Metin Tesisleri İstanbul da yıktı geçti

Metin Tesisleri Karate ve Pamukova Halk Eğitim Merkezi Karate İstanbul İlinde yapılan 18'Ülkeden 850'Sporcunun katıldığı Avrupa Şhotokan Karate Şampiyonasından, 47'Sporcuyla 4'Kupa 42'Madalya almayı başardı.

Metin Tesisleri İstanbul da yıktı geçti
Takım Dereceler: Yıldız Erkek Takım Şampiyon: Ömer Faruk Hayta - Furkan Kaya - Mücahit Mercan - Hasan Melih Yetim
                             
Genç Bayan Takım İkinci: Çiğdem Teke - Bahar Çakır - Sahra Erdoğan, Ümit Erkek Takım Üçüncü: İsmail Köroğlu - Anıl Korkmaz - Onur Sarı - İbrahim Mercan,
 
Minik Erkek Takım Üçüncü: Umut Demirci - Furkan Çakıl - Emin Şengül - Onur Alp Kantekin
Ferdi Dereceler: Birinciler: Muhammed Bilal Sapanca - Elif Dökmetaş - Sahra Erdoğan - Ömer Faruk Hayta - Furkan Kaya - Mustafa Oğuz
 
İkinciler: Rümeysa Baş - Sedef Dökmetaş - Dilara Asıntay - Ögün Tandoğan
 
Üçüncüler: Hamiyet Yıldız - Mücahit Mercan - Muhammed Mahmut Kartal - Melih Korkmaz - Ayşenur Mutaf - Şuheda Balaban - Ö. Faruk Hayta -Emin Şengül - Furkan Çakıl - Samet Sezgin - İlyas Çetin- Bahar Çakır - Çiğdem Teke - Anıl Korkmaz - İbrahim Çekiç - Furkan Kaya - İsmail Köroğlu
 
Antrenör Seçkin Küçükseller:
 
“Başarılı Bir Turnuva geçirdik bu musabaka Şhotokan Karate Birliğinin düzenlediği 2. Avrupa Şampiyonasıydı Federasyonumuz bu Birliğe bağlı olmadığı için biz özel musabaka statüsünde katıldık. Öğrencilerimiz açısından çok güzel bir tecrübeydi. 18'Ülkeden 850'Sporcuyla aynı ortamda bulunmak, onlarla yarışmak güzel, İlimizide ve İlçemizide Başarıyla temsil etmek ayrıca mutluluk vericiydi. Bizden desteklerini esirgemiyen Belediye Başkanımız Cevat Keser'e, kaymakamımız Tuncay Dursun'a, Hem. Müdürümüz Aziz Demir'e, Hem. Müd.Yar. Yılmaz Arslana ve Metin Tesisleri Sahiplerinden Emin Canbulata Teşekkür ederiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2011, 18:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ŞÜHEDA BALABAN
ŞÜHEDA BALABAN - 12 yıl Önce

BEN KARATECİ BİR KIZ OLARAK HER KEZE TAVSİYE EDERİM PAMUKO EN BÜYÜK EN ÇOK MADALYA KAZANDI BUNU KİMSE UNUTMASIN

rumyas
rumyas - 12 yıl Önce

ttttteeeebbbbbrrrrriiiiiikkkkkklllleeerrrrr

i.sapanca
i.sapanca - 12 yıl Önce

diğer kulüplerin 3. olan sporcularına kaymakamları 150 ytl eğitim bursu verdiklerini öğrenince, bizim sporcularımız adına üzüldüm gerçekten.
verdikleri mücadeleden ve kazandıkları başarılarından dolayı tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. başarılarının devamlı olmasını diliyorum.

GAZZELİ
GAZZELİ - 12 yıl Önce

GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK BAŞARI BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇENLAERİ TEBRİK EDİYORUM FAKAT ŞU GURUR TABLOSUNA RESMİ KURUM VE KURULUŞLARIN BİRAZ OLSUN DESTEK VERMELERİNİ İSTİYORUM KIT İMKANLARLA BU BAŞARILAR ELDE EDİLİYORSA EĞER İMKAN SAĞLANIRSA DAHA FARKLI ÜSTÜN BAŞARILARIN ELDE EDİLECEĞİNE İNANIYORUM.

SIRADAKİ HABER