banner392

Ray Kaynak töreninde Keser “Hızlı tren Pamukova da duracak” dedi

Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesinin üstyapı çalışmaları kapsamında rayların döşenmesine başlanan Projesinin Pamukova ayağında bugün “ilk ray kaynağı” töreni yapıldı.

Ray Kaynak töreninde Keser “Hızlı tren Pamukova da duracak” dedi
Törene Chına Raılway Constuructıon Corparatıon Türkiye Genel Müdürü Sn. Zheng, Jian Bing, Devlet Demiryolları Genel Müd.Yrd. İsa Apaydın, Demiryolları Yapım Daire Başkanı. Mustafa Babal, İlçe Kaymakamı Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Cevat Keser başta olmak üzere Pamukova Hızlı Tren şantiyesinde çalışan teknik ekip ve personel  katıldı.
 
HIZLI TREN İSTASYONU PAMUKOVA YA KURULUYOR
Törende bir konuşma yapan Chına Raılway Constuructıon Corparatıon Türkiye Genel Müdürü Zheng Jian Bing Pamukova Hızlı Tren Şantiyesinin kurulmasında ve ayrıca Hızlı Tren üst yapı çalışmalarında kendilerine her konuda yardımda bulunan İlçe Kaymakamı Tuncay Dursun ve Belediye Başkanı Cevat Keser’e teşekkürler etti.
Sonrasında söz alan Devlet Demiryolları Genel Müd.Yrd. İsa Apaydın ise hedeflerinin 2013 yılında projenin tamamlanması olduğunu belirterek, proje kapsamında Pamukova’ya da Hızlı Tren İstasyonu’nun kurulacağını söyledi.
 
Konuşmaların adından Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesinin Pamukova Hattı’nın ray kaynak törenine geçildi. Belediye Başkanı Cevat Keser  ve protokol üyeleri hep birlikte kurdele keserek temsili olarak rayları kaynattılar.
 
Törende görüşlerini aldığımız Belediye Başkanı Cevat Keser ise ilçe halkına bir müjde daha vererek şöyle dedi;
 
”Giderek bir cazibe merkezi haline gelen ilçemiz şimdi de Pamukova Hızlı Tren İstasyonunun heyecanını yaşamaktadır. Bu gün burada ilk ray kaynağı yapılan Ankara - İstanbul Hızlı Tren Projesinin Pamukova Hattı ilçemize artı bir değer oluşturmuştur. İnşallah bu proje kapsamında ilçemize kurulması kesinleşen Hızlı Tren İstasyonuyla ilçemiz “Güney Sakarya’nın Yükselen Yıldızı” olacaktır. Ben bu projede ve ilçemize Hızlı Tren Şantiyesinin Kurulmasında emeği geçen başta Chına Raılway Constuructıon Corparatıon Türkiye Genel Müdürü Zheng Jian Bing olmak üzere, Devlet Demiryolları Genel Müd.Yrd. İsa Apaydın’a, Chına Raılway Constuructıon Corparatıon Pamukova Şantiye Genel Müdürü Wu Jiuyi ‘ya, Hızlı Tren Şantiyesinin ilçemize kurulmasında desteğini hiç esirgemeyen Sakara Valimiz Mustafa Büyük’e, İlçe Kaymakamımız Tuncay Dursun beye ve ayrıca emeği geçen herkese şahsım ve ilçe halkım adına  teşekkür ediyor, kurulacak olan Pamukova Hızlı Tren İstasyonu’nunda şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2011, 22:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gerçekler
Gerçekler - 12 yıl Önce

arkadaşın biri belgelerden yiğitlikten bahsetmiş öğrenmek isteyene belgelere gerek yok gerçekler ortada ben pamukovalı milletimi anlayamadım gitdi herkez birbirini satar olmuş fakat nedense birbirimizi kollama gibi bir özelliğe sahip değiliz bunlar olacak daha pamukovaya neler olacak kimsenin bilmediği gündeme çıkmayan projeler var bunlar gündeme çıktığında pamukovanın değeri 1000 kat artacak bekleyin ve görün derim

sadabad
sadabad - 12 yıl Önce

sn aaa kardeş yüksek perdeden laf cambazlığı yapmayı bırak.varsa bildiğin bi gerçek yiğitçe yaz da biz de bilelim bu hizmet akışını kimin sağladığını

aaa
aaa - 12 yıl Önce

fabrikaların kurulması doğal gazın gelmesi gibi bunu da cavat başkan sağlamıştır eminim (!). Gole giden topa son dokunuş gibi hareketler bunlar. Şutu kimim çektiğini bilmek için mülayyim olmaya gerek yok tabi...

doğrucu davut
doğrucu davut - 12 yıl Önce

pamukova ya istasyon yapılacağı zaten biliniyordu.burada da bunun müjdesi verilmiş fakat bu istasyonda yolcu iniş binişinin olup olmadığı söylenmemiş.maalesef şu anda böyle bir şey yok.yalnızca sapanca da trenin duruşu kesinleşti.biz ise büyük bir ihtimalle geçen trenlere el sallıyacağız.ayrıca ovanın ortasından demiryolu geçirmek yalnızca bize has bir şey olsa gerek.gelecek nesiller bunu yapanları asla affetmeyecektir...

SIRADAKİ HABER