banner392

CHP’nin yeni İlçe Başkanı Ece Söyler

Pamukova CHP İlçe Başkanlığından daha önce istifa eden Ali Teke nin yerine Kimya mühendisi Ece Söyler getirildi.

CHP’nin yeni İlçe Başkanı Ece Söyler
PAMUKOVA’YA KADIN BAŞKAN
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Örgütü kadınlara verdiği önemi bir kez daha uygulamasıyla gösterdi. CHP Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayça Taşkent yaptığı açıklamada Pamukova İlçe Başkanlığı’na Ece Söyler’in atandığını açıkladı..
 
TAŞKENT’TEN BAŞARI DİLEĞİ
Atamanın ilçede ki partililerin ve vatandaşların görüşleri doğrultusunda gerçekleştiğini ifade eden Taşkent yeni yönetime başarılar diledi. Ayça Taşkent ayrıca hedeflerinin yerel seçimlerde başarı olduğunu kaydederek, “Son genel seçimlerde CHP Sakarya’da büyük atılım yaptı. Bunu yerel seçimlerde taçlandırmak istiyoruz.” dedi.
 
PAMUKOAVA İLÇE YÖNETİMİ
Kimya Mühendisi Ece Söyler başkanlığında ki Pamukova İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu: Emine Çoban (Ev Hanımı), Murat Aydoğdu (Eczacı), Haluk Atıcı (Serbest Meslek), Bedri Aytaç (Avukat), Erdoğan Isır (Kuyumcu), Uğur Er (Esnaf), Melek Gürevin (Eczacı), Hıdır Kama (Emekli), Nail Türkmengil (Elektrik Mühendisi), Fikret Uysal (Çiftçi).
 
GÖREV DAĞILIMI
Yeni İlçe Yönetimi toplanarak yeni görev bölümünü de gerçekleştirdi. Buna göre yeni görev bölümü şöyle oluştu: Başkan Ece Söyler, İlçe Sekreteri Emine Çoban, Sayman Murat Aydoğdu, Eğitim Sekreteri Haluk Atıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bedri Aytaç.
Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2011, 22:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
kemalettin yörük
kemalettin yörük - 12 yıl Önce

ece hanımı ve chp ilçe teşkilatını tebrikeder ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun dileklerimle güzel insanların böyle görevlerde olması ilçemiz açısından sevindirici,

kadir kurak
kadir kurak - 12 yıl Önce

ece söyler hanıma ve yönetimine başarılar diler pamukova siyasetinde en chp yi en başarılı yerlere getirirsin .

İNKİŞAF
İNKİŞAF - 12 yıl Önce

EY BU ÜLKEYİ İDARE EDENLER CENAZE EVİNE GİTMEYE GEREK YOK SİZİN UYGULAMIŞ OLDUĞUNUZ POLİTİKALAR SAYESİNDE HERYER CENAZE EVİNE DÖNDÜ NEREYE BAKSAK KAN GÖZYAŞI VE ZULÜM CENAZEYE GİDİPTE SAHTE GÖZYAŞI DÖKMENİZE GEREK YOK SİZ KOŞUN İHALE PEŞİNDİ İŞİNİZDEN KALMAYIN.

naci çelik
naci çelik - 12 yıl Önce

pamukova yeni chp yönetimini gönülden kutlarım .iyi saygıdeğer bir kadro oluşmuş bir eksikle fevzi hocamızı orada görmek isterdik.her ne kadar uzakta olsakta gönlümüz önce pamukova sonra chp başarılar biz hep varız

Hayati Kars
Hayati Kars - 12 yıl Önce

Bayan Ece Söyler Hanım'a Başarılar diler;Pamukova siyasetine yeni bir ışık getireceğine inanıyorum.Çünkü Kıymetli Fevzi Hocamı Tanıyorum.

kadının adı var
kadının adı var - 12 yıl Önce

Biz çalışmalarımızda kahvelerede girdik,cenaze evlerine taziye ziyaretleri de yaptık.Sadece asker uğurlamadık.Gerekirse pasta günlerinede gideriz.Bu dediğiniz yerlere bizden önce gidenleri denediniz.Ne yaptılar?Peşin hükümlü olmayın lütfen..Yaşayacağız ve göreceğiz.

metinx@hotmail.com
metinx@hotmail.com - 12 yıl Önce

Cenaze evlerine gitmek için insan olmak yeterli bence ....Yeni yönetime başarılar..Hayırlı olsun ilçemize.... Bu kadronun Pamukovanın bir Hendek hatta daha gelişmiş bir ilçeye kavuşma yönünde bir adım olacağı kanaatindeyim...

HasanK
HasanK - 12 yıl Önce

Neden Pamukovaya göre düşünmüyorsunuz, iyi insanlarsınız. ama bu yetmiyor. Kahvede insanlarla kim konuşacak, Cenazeye kim gidecek. Asker uğurlamaya kim gidecek. Sorunları pasta günlerindemi dinleyeceksiniz. Burası İzmir, ankara değil. Pamukovaya göre düşünürseniz başarılı olursunuz. öbür türlü iyi insan olarak kalırsınız bizlerde üzülürüz.


SIRADAKİ HABER