banner392

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Mustafa Akman getirildi

Geçici görevlendirmesi sona eren Muhsin Akın dan boşalan İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne şube müdürü Mustafa Akman getirildi. Akman bu göreve vekaleten bakıyor. Akman ın yerine Mehmet Kabasakal atandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Mustafa Akman getirildi
2003 yılından beri Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekalet eden Muhsin Akın ın görevlendirilmesi sona erdikten sonra boşalan İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne Mustafa Akman getirildi. Akman ın yerine şübe müdürü olarak Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu Müdürü Mehmet Kabasakal atanırken, Cumhuriyet İlk Öğretim Okuluna ise müdür yardımcıları Mustafa Böcek veya Tahsin Yolcu nun vekalet edeceği öğrenildi.
 
MUHSİN AKIN YENİDEN GÖREVLENDİRİLDİ.
2003 eylül ayından beri Fatmahanım İlk Öğretim Okulu öğretmeni iken Pamukova İlçe Milli Eğitime görevlendirme olarak atanan Akın milli eğitimdeki görevlendirmesi sona erdikten sonra Okuluna atandı. Oradan da jet hızı ile Sakarya Milli Eğtim müdürlüğünde Ar-Ge denen bir birime yeniden görevlendirme olarak ataması yapıldı.
Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2011, 21:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mersi seyis
mersi seyis - 12 yıl Önce

Sayın Haber sahibi Bu zatın ehil olduğunu nereden çıkardın. Pamukova eğitimi için ne yapmış...

Serkan  AYDOĞDU
Serkan AYDOĞDU - 12 yıl Önce

MEHMET HOCAMA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM ... ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..

GAZZELİ
GAZZELİ - 12 yıl Önce

BUGÜN İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ TÜM SIKINTILAR GÖREVİ EHİL İNSANLARA VERMEDİĞİMİZDEN KAYNAKLANIYOR ŞİMDİ PAMUKOVANIN MİLLİEĞİTİMİ EHİL İNSANIN ELİNDE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH İLÇEMİZİN EĞİTİM DÜZEYİNİ DAHA İLERİYE TAŞIRLAR BUNDAN ŞÜPHEMİZ YOK HOCAMIZA GÜVENİYORUZ.

SIRADAKİ HABER