banner392

Emre Kılınç'a 3 büyüklerin birinden teklif

Pamukovalı olan ve Boluspor'un 17 numaralı formasını giyen Emre Kılınç'a Galatasaray dan transfer teklifi var.

Emre Kılınç'a 3 büyüklerin birinden teklif
Futbola Sakarya Akademikspor da başlayan Emre 2009 yılında Boluspor yetenek scoutlarının dikkatini çekti. Daha 15 yaşında iken Boluspor altyapısına transfer oldu.  2010 yılında Coca Cola U-16 akademi liginde turnuvayı gol kralı olarak tamamladı. Turnuvanın en centilmen oyuncusu seçildi. 2010 yılında profosyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı.
 
Boluspor forması ile ilk resmi karşılaşmasına 4 Aralık 2011 tarihinde Denizlispor’a karşı oynanan bank Asya 1.lig karşılaşmasında çıktı.
 
Orta Saha sağ kanat ve sol ayak oyuncusu olan Emre Kılınç bu günlerde üç büyüklerden Galatasaray ın gündeminde.
 
İŞTE EMRE İLİ İLGİLİ HABER YAPAN SİTELERİN YAZDIKLARI
 
Boluspor'un son yıllarda yetiştirdiği önemli yıldız adaylarından biri olmasına karşın görev yapan hocaların fazla forma şansı vermediği Emre Kılınç'a İstanbul'dan teklif var. Genç oyuncu için Galatasaray Boluspor'la görüşmelere başlarken, iki tarafın arasındaki rakam farkı halledilmeye çalışılıyor.
 
Boluspor'da alt yapı hocası Yılmaz Özen'in ekibimize kazandırdığı ve geçen sezon U-17 yaş gurubunda milli formayı da giyen Emre Kılınç'a süper ligin güçlü ekibi Galatasaray talip oldu. Sarı kırmızılı ekibin ısrarla istediği Emre için görüşmeler sürerken, iki tarafın arasında 2 milyon TL gibi fark bulunuyor. Yıllarca süper lige üç büyüklere futbolcu satan Boluspor, Emre'yi Galatasaray'a satarsa yine önceki yıllarda olduğu gibi ilk kez bir oyuncusunu üç büyüklerden birine oyuncu göndermiş olacak. 
Boluspor'da 3 yıldır profesyonel olmasına rağmen bazen gelen hocaların gazabına uğrayan genç oyuncu forma giydiği maçlarda oynadığı futbolla göz doldurmuştu. İki tarafın anlaşması halinde Emre Kılınç yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giyecek. 

Kaynak: Spor14
Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2013, 01:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
AHMET ŞEN
AHMET ŞEN - 11 yıl Önce

pamukovamizin gururu yolun açik olsun allah yar ve yardimciniz olsun.

SIRADAKİ HABER