banner392

Ne Mutlu Türk'üm. Ama beni başkaları yönetiyor.

Sözde Ermeni meselesi için Pamukova ya gelen İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prf. Dr. Salim Cöhce “39 yıldır Türkiye Cumhuriyeti devletinin başına Türk asıllı cumhurbaşkanı gelmedi” dedi.

Ne Mutlu Türk'üm. Ama beni başkaları yönetiyor.
Cohce: “Recep Peker den sonra bir tek Akbulut oda başbakan olarak geldi. Oda tasviye edildi. Son 39 senedir. Türk asıllı genel kurmaş başkanı iyş başına gelmedi. Ermeni dönmesi genelkurmay başkanı Türkiye de oldu. Son 20 senede ama şu anda Türmen vs gelen rutbelilerin bürokraside önünü kesiyorlar. Türkiye bugün büyük bir operasyonla karşı karşıya.” Dedi.

‘KÜRT SORUNU ARKASINDA ERMENİLER YATIYOR’

Cöhce şunları söyledi:

“Bugünkü Kürt meselesinin arkasında da ermeniler yatıyor. 1981 de Paris deki Orli baskınından sonra Ankara da Ekmikçiyan ın Esnboğa baskını bir şeyi ortaya çıkardı. Ermeniler Türkiye de bir hareket geliştirebilmek için bir taban oluşturmaktalar. Ancak bu taban Ermeni olarak ortaya çıkarsa bu büyük sıkıntı verir ve yapacakları hareketler daha işin başında akamete uğrar. O zaman bunlar Ali, Veli, Ahmet, Hüseyin, Mehmet adını taşıyan ama geçmişi Ermeni olan insanları tesbit ettiler 1995 ten itibaren bunlarda hızla eskiye dönüş başladı. Malatya da 120 kişi bir dilekçe verdiler. Bu dilekçe onlar için bir kapı oldu. Bizler araştırdık ve Türkiye de ne kadar güçlü olduklarını gördük.

Çok daha veciz olanını söyleyim Türkiye Cumhuriyeti Devletinin başta bu son Cumhurbaşkanımız ben Türk’üm dedi. Biz ona eyvallah diyoruz. Biz onun sözlerini kabul etmek zorundayız. Biz veteriner değiliz. Bu son cumhurbaşkanımızı bir tarafa bırakacak olursak Cevdet Sunay dan bu yana Türk asıllı bir Cumhurbaşakın gelmedi. Recep Peker den sonra bir tek Akbulut oda başbakan olarak geldi. Oda tasviye edildi. Son 39 senedir. Türk asıllı genel kurmaş başkanı iyş başına gelmedi. Ermeni dönmesi genelkurmay başkanı Türkiye de oldu. Son 20 senede ama şu anda Türmen vs gelen rutbelilerin bürokraside önünü kesiyorlar. Türkiye bugün büyük bir operasyonla karşı karşıya....”

Eğere bu şekilde bir başarı elde edemezlerse 2015 yılında Türkiye de şehir gerille başlatacak seviye ye ulaşmış bulunuyorlar. Asala 3 sene öncesi kendini yeniden yeniledi. Dünyada harekete başladı. Asala yayılıyor şu anda. Türkiye de şehir gerillasi başlatacaklar bu adamlar. Bununda potansiyeli içimizde de var....

 

KONUŞMANIN TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN ALTTAKİ VİDEOYU İZLEYİN

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2013, 01:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER