banner392

Eskişehir Emniyet Müdürü Naci kuru hayatını kaybetti.

Pamukovalı Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü.

Eskişehir Emniyet Müdürü Naci kuru hayatını kaybetti.
Bir süredir tedavi gören Pamukovalı Naci Kuru'nun Eskişehir Acıbadem hastanesinde yaşamını yitirdiği bildirildi..
 
Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru, akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 22 Aralık 2010 tarihinden bu yana Eskişehir Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Kuru, bir yıldan bu yana akciğer kanseri nedeniyle tedavi görüyordu.
AKCİĞER KANSERİYDİ
 
İl Emniyet Müdürü Kuru, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Eskişehiri ziyareti esnasında aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Mide ve sırt ağrısı şikayetiyle özel Sakarya Hastanesi'ne kaldırılan Emniyet Müdürü Kuru, yapılan tetkiklerde safra kesesinde taş olduğu belirlendi ve hemen ameliyata alındı. Ancak Kuru'nun yapılan tetkiklerinde akciğer kanseri olduğu belirlenmişti. Kuru, rahatsızlığının ortaya çıkmasının ardından sık sık rapor alarak Ankara ve Eskişehir'de çeşitli hastanelerde tedavi görüyordu. 
 
Kuru'nun son 3 aydan bu yana rahatsızlığının arttığı ve önceki günlerde de Eskişehir Acıbadem Hastenesi'ni kaldırıldığı belirtildi. Dün öğle saatlerinde de hastanenin yoğun bakım servisine kaldırılan Kuru'nun yaklaşık yarım saat önce hastalığına bağlı olarak hayatını kaybettiği kaydedildi.
 
Bir süredir rahatsız olan ve Eskişehir Acıbadem Hastanesi’nde tedavi altında tutulan Kuru, dün gece sağlık durumunun bozulması üzerine aynı hastanenin Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırılmıştı. Yapılan bütün müdahalelere rağmen Naci Kuru’nun öğlen saatlerinde hayatını kaybettiği bildirildi.
 
Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik, Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun, tedavi süresince tüm hastane personeline gösterdiği nazik tavrı ve tedavileri tamamlanır tamamlanmaz görevi sürdürme azmi nedeniyle kendisini unutmayacaklarını bildirdi.
 
Özatik, yaptığı yazılı açıklamada, Eskişehir Emniyet Müdürü Kuru'nun yaklaşık 1 yıldır safra kesesi kanseri nedeniyle tedavi gördüğünü kaydetti.
 
Kuru'nun bugün hastanede, saat 12.00 itibariyle yapılan müdahalelere yanıt vermediğini ve hayatını kaybettiğini ifade eden Özatik, şunları belirtti:
"Tedavi süresince tüm hastane personeline gösterdiği nazik tavrı ve tedavileri tamamlanır tamamlanmaz görevi sürdürme azmi nedeniyle kendisini unutmayacağız. Sayın Kuru'ya Allah'tan rahmet ailesine ve tüm Emniyet Genel Müdürlüğü camiası ile sevenlerine başsağlığı dileriz."


NACİ KURU KİMDİR?
 
Aslen Pamukovalı olan Naci Kuru Sakarya İl Genel Meclis eski üyelerinden Hüseyin Çetin'in damadı idi.

Aynı zamanda gazetece Müjdat Çetin'in eniştesi olan Naci Kuru, 
ilk ve ortaokul öğrenimini Pamukova'da tamamladı, Polis Koleji ve Polis Akademisini bitirdikten sonra 1984 yılında Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Naci Kuru, sırasıyla Uşak, Eskişehir, Malatya'da görev yaptıktan sonra 1993-1996 yılları arasında İsviçre-Bern Büyükelçiliğinde Güvenlik Ateşeliği görevinde bulundu.
 
Evli ve 2 çocuk babası olan Naci Kuru, 1997 yılında 4.Sınıf Emniyet Müdürü olarak Bursa'ya atandı. Güvenlik, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinde bulunduktan sonra Bursa ve İzmir illerinde 5 yıl Asayiş Hizmetlerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürütttü.
 
2008 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi etti. İzmir Bölgesi Polis Başmüfettişliği görevini yürütürken 20 Aralık 2008' de Ağrı İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Kuru, 2 yıl Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra 22 Aralık 2010 tarihinden itibaren Eskişehir İl Emniyet Müdürü olarak görev yapıyordu.

Pamukovahaber olarak Naci Kuru'ya Allah'tan rahmet ailesine baş sağlığı dileriz
Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2013, 09:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yüksel sağlam
yüksel sağlam - 11 yıl Önce

saygıdeğer emniyet müdürümüz sayin naci kuru beye yüce yaradandan rahmet,muhterem ailesine de başsağliği ve sabir dilerim.mekani cennet olsun.......................

SIRADAKİ HABER